#MacronLeaks Cocktail ținut de staff-ul lui Macron cu cei de la Banca Rothschild. Zistele de dreapta au aflat şi au scris Echipa lui Macron căuta chitanțele exact cum le căuta Coldea după dezvăluirile lui Ghiță.

Distribuie!by loading... Valeur Actuelles este un ziar de dreapta apropiat de Marine le Pen. Aceștia au aflat de Cocktail-ul organizat de echipa lui Macron cu cei de la Banca Rothschild […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...


Valeur Actuelles este un ziar de dreapta apropiat de Marine le Pen.

Aceștia au aflat de Cocktail-ul organizat de echipa lui Macron cu cei de la Banca Rothschild la o terasă scumpă de pe Champs Elysee şi au publicat un articol despre cocktail-ul de pe Champs Elysee cu titlul:

“Când Rothschild îl sponsorizează pe Macron”.


Disperați alții din staful lui Macron cereau chitanțele ca să arate că nu cei de la Banca Rothschild au finanțat cocktail-ul.

Se dovedește încă o dată că staff-ul de campanie al lui Macron e mână- mână cu Banca Rothschild, acolo unde Macron a şi lucrat ani buni şi de unde a intrat direct în politică, sub aripa ocrotitoare a bătrânului Bilderberg, Jacques Atalli.


 

(Fluierul)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro