Macron, vizită. Premierul Bulgariei l-a atenționat pe Macron să coboare tonul

Distribuie!by loading... După vizita de ieri din România, Emmanuel Macron s-a deplasat astăzi în Bulgaria. În timpul întâlnirii, premierul bulgar Boiko Borisov i-a sugerat președintelui Franței, Emmanuel Macron, chiar de […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

După vizita de ieri din România, Emmanuel Macron s-a deplasat astăzi în Bulgaria.

În timpul întâlnirii, premierul bulgar Boiko Borisov i-a sugerat președintelui Franței, Emmanuel Macron, chiar de față cu acesta, să-și revizuiască tonul față de Polonia și de Ungaria. Liderul de la Sofia a mai susținut că statele UE pot ajunge, până la finele anului, la un compromis în privința unei noi directive pentru muncitorii detașați, scrie Agerpres..


De altfel, Boiko Borisov a cerut tuturor statelor membre ale Uniunii să coboare tonul confruntării cu Polonia și Ungaria.

“Polonia și Ungaria nu sunt numai prietenii noștri, sunt și parte a Uniunii Europene. Le face rău țărilor UE să intre în confruntare directă”, a insistat Borisov.


 

Sursa- dcnews.ro

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro