Macovei a cerut UCIDEREA UNUI MINISTRU. Mărturie în direct, la TV. INCENDIAR!

Capitalism Conspiratii Masonerie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Magistratul militar Ioan Panaitescu a declarat într-un interviu, la Antena 3, că pe vremea în care se afla în funcție la PNA ar fi primit indicații de la Monica Macovei să o ucidă pe Rodica Stănoiu, fost ministru al Justiției în Cabinetul Năstase.

loading...

Ioan Panaitescu a fost președinte al Tribunalului Militar Teritorial Brașov dar și prim-procuror șef al PNA, numit în 2005 în această funcție de Monica Macovei si Traian Băsescu.

„Mi-au parvenit informații de la Monica Macovei, direct la secția militară unde eram eu șef la PNA, cu indicația clară să o ucid pe Stănoiu. Eu nu aveam niciun apetit s-o țin în brațe pe Stanoiu, întrucât aia mă dăduse afară din funcția de director din ministerul Justiției, însă nici nu mi-am permis să-i fac vreo înscenare dnei Stănoiu și s-o omor”, a declarat Panaitescu.

Acest episod s-a derulat în contextul în care Rodica Stănoiu, fost ministru al Justiției aprobase dosarul care îl trimitea în judecată pe Traian Băsescu, după cum a mai precizat Panaitescu.


„Macovei mi-a dat note informative de la SIPA cu recomandarea să-i iau gâtul lui Stănoiu. De ce? Pentru Stănoiu semnase pentru ca Traian Băsescu să fie trimis în judecată în dosarul Flota. Nu cred că Traian Băsescu era străin de asta”, a mai spus fostul șef al PNA.

Fostul procuror șef susține că refuzul său de a o executa pe Stănoiu i-a adus și revocarea din funcție. „Dacă au văzut că nu am executat-o pe Stănoiu mi-au zis: Marș mă afară!”


 

Sursa: evz.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *