Lucian Mîndruţă şochează: Românii sunt defecţi genetic

Diverse Simboluri
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Jurnalistul Lucian Mîndruţă reuşeşte să atragă atenţia asupra sa printr-o nouă afirmaţia controversată. După ce i-a blamat pe tinerii români că nu vor să se înroleze pentru a-şi apăra ţara, Mîndruţă a ajuns la concluzia că românii sunt defecţi biologic, iar inferioritatea faţă de occidentali este înscrisă în ADN.Concluziile lui Lucian Mîndruţă au venit în urma unei vizite în Germania, zilele trecute, la expoziţia de aviaţie generală AERO 2015.

loading...

“De doua zile mergem spre Vest cu masina. Incet si cu opriri. Mai intai Banatul, apoi Budapeste, Viena, azi cred ca Munchen…


Sunt cu Mihai, care la 13 ani pune intrebarile corecte. De ce se face tot mai curat? De ce cladirile sunt tot mai bine intretinute? Masinile mai lucioase, chiar daca mai ieftine ca la noi? De ce aici pe autostrada lumea respecta regulile?

Chiar, de ce spre Vest drumul te duce din aproximatie in precizie? Din lipsa de respect pentru rosturile lumii in grija pentru celalalt?


O fi ceva in aer? Pun ceva in mancare? Citesc alte carti?

Sau pur si simplu (si aici o sa se supere toata lumea) sunt alt fel de oameni? Nu, nu educati altfel, nu constransi prin lege sa fie altfel.

Ci pur si simplu altfel biologic.

Si daca treaba asta cu hartia aruncata pe jos e undeva, ascunsa intr-o gena si nu vom scapa niciodata de ea?”, a scris Mîndruţă pe Facebook.

 

Sursa: 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

5 thoughts on “Lucian Mîndruţă şochează: Românii sunt defecţi genetic

  1. Serios? Pai s-au făcut tot felul de experimente, unul dintre ele este cel din care face parte acest popor. Dacă i-ar jefui constant cineva pe nemți, dacă ar fi trecut printr-o dictatura de 50 de ani, dacă le-ar fi fost exterminata o generație de intelectuali și elite, dacă singura modalitate de supraviețuire era “descurcatul” și “pilele”, cum a fost la noi, dacă ar fi la fel de saraciti, umiliți, hărțuiți și denigrați, sunt curioasa dacă ar mai fi la cel de curat.

  2. Mai nou a cunostinte si de medicina Mindruta >??? Ce are genetica cu lipsa de educatie ??? Deocamdata geme Germania de medici, arhitecti, filarmonica, balet , pictori romani…impierdecatule ! ..tu si cealalta aiurita Topeasca ” a murit dupa o banala operatie “..doar imbecilitatea si ignoranta voastra e banala !

  3. ce porc nenorocit esti mai mindruta…si cit mai cresti ! Cine mama dracului te a angajat pe tine jurnalist ca numai rahat iti iasa din gura ! Ce are genetica cu aruncatul hirtiilor pe jos…Ce are genetica cu educatia, vaca impiedecata ! Bou mai esti …si cit mai cresti ! WEsti demn de porcul tau sef Felix..va meritati unul pe altul !

  4. Dl. Mandruta poate nu stie ca Romania este colonia in care se fac cele mai multe experimente!
    In Romania nu se dau amenzi usturatoare pentru mizeria aruncata pe jos,cacatii lasati de stapanii patrupedelor mult iubite,romii ca sa nu le spun cum le este denumirea,care cotrobaie prin gunoaieETC!

    RUSINE!

    1. mai carmen si an germania sunt oamenii care cauta an gunoaie si nu uita ca majoritatea gunoaielor din germania se vinde an Romania si alte tarii iar chestia cu amenzile se da si an Romania amenzii destule dar atata timp cat statul nu ofera omului ceia ce e normal de ce trebuie sa astepte de la om anumite lucrurii cetatenii platesc pentru strazii si strazile sunt niste araturii ca sa na antelegi pline de gropii an care ati distrugi masina si trebuie so reparii tot tu cu toate ca platesti pentru strazi sunt multe exemple de dat dar cred ca le sti si tu asa ca nu mai scrie aiurea an germania oameni platesc pentru strazii dar au strazi bune nu strazii pline de gropii ca la noi sau fara capace de canalizare care sunt pericol pentru soferii an Germania sunt trotuare curate iarna sunt curatate de cei care se ocupa cu curatarea orasului la fel si strazile la noi nu ca au fost autoritatiile luate de iarna prin surprindere si nu au avut timp sa pregateasca utilajele de dezapezire dar asta se antanmpla an fiecare an iar cetateanul trebuie sa asi distruga masinile sa asi rupa mainii si picioare pe trotuarele pline de gheata asa ca unde e dreptate la gunoaiele din tara noastra care ne conduc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *