Liviu Dragnea, aproape sa fie linsat la Pitesti de protestatari !

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Liviu Dragnea, aproape sa fie linsat la Pitesti de protestatari !


loading...


Scandal monstru astazi dimineata in fata Prefecturii Arges acolo unde peste 200 de protestatari, mare parte disponibilizati de la Arpechim au fost la un pas de a-l linsa pe vicepremierul Liviu Dragnea. Acesta din urma a venit la Pitesti intr-o vizita anuntata la care trebuia sa participe si premierul Victor Ponta, pentru a preda autoritatilor un lot de micobuze scolare. Surse din interiorul PSD Arges au declarat pentru ziarul nostru ca pe ultima suta de metri Victor Ponta si-a anulta vizita in Arges fiind informat ca nu va avea o primire calduroasa. 
Asa se face ca Liviu Dragnea a fost cel care a incasat azi dimineata mii de injuraturi si reprosuri de sutele de protestatari care l-au asteptat in fata Prefecturii. Numai prezenta fortelor de ordine a facut ca vicepremeirul sa nu fie practic linsat de oamenii furiosi: ” Banditule, ai nenorocit judetul asta si acum vii sa ne dai pomeni electorale ?”, “Noi murim de foame si veniti sa ne dati microbuze electoorale “, ” Tu si Ponta ati distrus judetul Arges”, ” Javrelor ! ” au fost doar cateva din cuvintele cu care Liviu Dragnea a fost asteptat la iesirea din Prefectura Arges. Sa mai spunem ca, desi insotit de presedintele CJ Arges si prefectul Oprescu, alaturi de alti lideri ai PSD, Liviu Dragnea si-a dat seama de gravitatea situatiei si la vederea masei furioase de protestatari a vrut sa se retraga in interiorul Prefecturii.

Sursa:http://www.ziarulprofit.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
„Dacă Ceaușescu ar fi explicat românilor că organismele mondiale sioniste ne jupoaie cu dobânzile și trebuie să facem efortul de a achita cât mai grabnic creditul, românii ar fi înțeles și ar fi acceptat.” Și nu se mai întâmpla nimic în decembrie 1989

POLITICA, ESTE O CURVA. ISTORIA,  LA FEL   Este noaptea de Revelion. In intreaga lume,

Tolo mai BATE UN PIROI în liniștea Gabrielei Firea!

”Se încearcă denigrarea medicilor, managerilor și spitalelor de stat și știm bine care sunt interesele”. ”De

Autobuzul românesc nu este dorit de primăriile din România

Autobuzul românesc a dat chix. Constructorul nu a vândut nici lotul de probă. FOTO Din

Avertismentul fostului deputat Ninel Peia: „Planul de ocupare a României e în faza finală, e vremea să LUPTĂM pentru viețile noastre. Soros aduce un milion de refugiați musulmani în locul a patru milioane de români plecați la muncă în Occident”

Fostul parlamentar PSD Ninel Peia, care s-a remarcat prin mai multe inițiative legislative, scrie despre

Închide