LEGEA VACCINARII OBLIGATORII. Sistemul insista: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = ITI VOR LUA COPILUL. Dar cica parintii vor fi despagubiti daca apar efecte adverse grave. Tu pentru ce despagubire ii vei lasa sa-ti bage copilul in pamant?

Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

vacc

loading...

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/gallery-three/

Iata ce putem citi la Ce prevede legea vaccinarilor obligatorii. Parintii vor fi despagubiti daca apar efecte adverse grave de pe Pro tv:


Parintii vor primi compensatii in bani de la autoritati daca in urma vaccinarilor obligatorii la copii apar efecte adverse grave.

Asta prevede viitoarea lege a vaccinarii, prin care cele 10 seruri incluse in schema nationala pana la 14 ani, vor deveni obligatorii. Sunt prevazute si sanctiuni pentru parintii care refuza vaccinarea, dupa ce vor fi informati despre riscuri. Pe de alta parte, vaccinarea HPV ar putea fi reluata in randul domnisoarelor.


In proiectul legii vaccinarii, care urmeaza sa intre in dezbatere publica din februarie si care a starnit un interes urias, se va pune accent pe drepturile copilului.

“Asa cum au drept la tratament medical, au dreptul sa fie vaccinati incat sa nu se imbolnaveasca atunci cand cresc, sa nu existe sechele, decese in randul copiilor. In momentul de fata, colegii nostri juristi verifica forma legii si vin cu propuneri de armonizare a legislatiei.” a declarat Alexandru Rafila, reprezentant al comisiei de vaccinologie.

In proiectul legii vaccinarii vor exista si sanctiuni care insa vor fi aplicate parintilor care nu isi imunizeaza copiii, numai dupa ce au parcurs sesiuni de informare si consiliere psihologica.

Se discuta despre amenzi. Mai mult, parintii care refuza sa isi imunizeze copiii ar trebui sa precizeze acest lucru in scris. Ministerul Sanatatii vrea ca ei sa fie reclamati la Protectia Copilului pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Si daca tot va fi obligatorie vaccinarea, pentru cele 10 seruri care se administreaza in schema nationala, in primii 14 ani de viata, isi va asuma si eventualele efecte adverse grave.

“Compensarea efectelor adverse majore, daca acestea sunt cauzate de vaccine” a precizat Alexandru Rafila.

“Daca vom face o campanie de informare corecta in asa fel incat oamenilor sa li se prezinte beneficiile, nu doar lucrurile mici, vai mi s-a inrosit bratul, e o reactie locala, se intampla, am facut febra , e ok, e o reactie sistemica , e foarte bine, organisnul tau reactioneaza, de ce nu incercam asa? Poate ca lucrurile ar suna cu totul altfel.” a declarat medicul pediatru Valeria Herdea.

O alta dezbatere va fi lansata pentru vaccinul impotriva virusului hpv. Dupa esecul de acum 8 ani, serul ar putea fi introdus in schema de imunizare. Pentru inceput insa va fi lansata o noua campanie de informare a parintilor, dar si a medicilor din capitala, care va dura un an de zile. Daca rezultate sunt optimiste, serul va fi gratuit, dar optional. Initiativa aparitine Colegiului Medicilor Bucuresti, mai ales ca suntem pe primul loc in Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin, boala cauzata, spun medicii, si de virusul HPV.

   Comentariu saccsiv:

   In toamna ni se spunea despre legea vaccinarii obligatorii cam asa:

Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv …

Proiectul legii VACCINARE OBLIGATORIE: medici anti vaccinare = pierderea dreptului de libera practica

Acum vad ca nu zic nimic despre puscarie sau pierderea dreptului de libera practica, dar nu cred ca au renuntat la ele.

In schimb observati va rog ca insista pe:

Mai mult, parintii care refuza sa isi imunizeze copiii ar trebui sa precizeze acest lucru in scris. Ministerul Sanatatii vrea ca ei sa fie reclamati la Protectia Copilului pentru rele tratamente aplicate minorilor.

In traducere, ne vor lua copiii !!

   In “compensatie”, vin ei cu bataia aia de joc:

Compensarea efectelor adverse majore, daca acestea sunt cauzate de vaccine

In primul rand, in majoritatea cazurilor nu vor recunoaste ca vaccinul e cauza. Iar in putinele cazuri in care vor recunoaste, care-i folosul?

Vizionati va rog cazul acestei fete ce stie ca va muri:

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

3 thoughts on “LEGEA VACCINARII OBLIGATORII. Sistemul insista: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = ITI VOR LUA COPILUL. Dar cica parintii vor fi despagubiti daca apar efecte adverse grave. Tu pentru ce despagubire ii vei lasa sa-ti bage copilul in pamant?

  1. Dle Rahila,
    Cum compensati o mama caruia i-a murit bebelusul de o luna din cauza vaccinului administrat in maternitate ? Ii faceti altul in loc?
    Sau pe o mama care a nascut un bebe normal iar dupa vaccinul din maternitate bebe a trebuit dus la ATI pentru sustinerea organelor vitale ca sa fie salvat, dar a ramas cu o disfunctionalitate gastrica si acum cu greu il mai poate hrani ?!
    Pe cine vreti sa pacaliti cu acest proiect de lege a vaccinarii OBLIGATORII? Daca mai aveti o cit de putina constiinta medicala va rog retrageti acest proiect de lege care nu serveste nimanui… in afara companiilor Farmaceutice care urmaresc cresterea profiturilor! Dumneavoastra stiti mai bine ca “pericolul” pe care il prezinta sau sunt expusi copiii nevaccinati este cu mult mai mic decit efectele adverse declansate prin vaccinare… Atunci cine are interes sa ne omoare “gratuit” copiii?

  2. Nu sunt deacord ca intentionat sa imi supun copilul la riscuri maxime doar ca ei cei din guvern sa demonstreze asa zisele efecte majore datorate vaccinului in exclusivitate . Hai sa fi seriosi cand stam cu orele doar pentru un consult si cu zecile de minute pt o retata , ca sa nu mai vb si despre doctori cu buzunare destul de adanci ca sa iti nimereasca tratamentul bine copilului tau . In romania murim cu drepturi , si cei care tin copii in conditii mizere ? Nimeni nu se mai autosesizeaza si nu fac nimic . Se scarpina dupa cap si muta privirea . Auzi la ei rele tratamente aplicate minorilor . Pe bune ? Voi puteti dormi noaptea ?

  3. Copiii au dreptul la viata,nu la moarte cum intentioneaza niste imbecili din guvern. Cine isi va lua raspunderea pentru efectele nocive ale vaccinului HPV (-care acum cativa ani a provocat moartea in randul adolescentelor si probabil infertilitatea)?Sau ne pregatim pentru invazia musulmana si crestinele sunt de fapt curvele islamistilor???? Atunci cand copii celor care voteaza sunt vaccinati in fata populatiei cu acelasi vaccin care li se pregateste copiilor nostri atunci sa indrazniti sa va legati de ceva ce nu-i al vostru!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *