Legea BIG BROTHER, respinsă de Camera Deputaților

Conspiratii Masonerie Politica Simboluri
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Plenul Camerei Deputaților a respins miercuri legea privind securitatea cibernetică a României, declarată neconstituțională, cu 287 voturi „pentru” și patru abțineri.

Comisia pentru apărare, Comisia pentru tehnologia informației și Comisia juridică au decis să facă un raport comun de respingere a acestei legi, după ce Curtea Constituțională a declarat-o neconstituțională în ansamblul ei, conform Agerpres.

loading...

Suntem într-o procedură impusă de declarare ca neconstituțional a acestui proiect, deci nu se poate decât respinge acest proiect. Discutăm strict de o procedură impusă de neconstituționalitate”, a spus în plenul Camerei președintele Comisiei juridice, Bogdan Ciucă.


Deputatul PNL Daniel Iane a menționat că această lege a trecut în mod tacit prin Parlament și,  dacă nu era PNL care să o atace la Curtea Constituțională, „astăzi aveam mai puține drepturi, mai puține libertăți, mai puțină democrație”.
Camera Deputaților este prima cameră sesizată în legătură cu această lege, iar Senatul este forul decizional.

Nu există alt deznodământ decât respingerea acestei legi, pentru că nici măcar de amendamentele pe care le-am lucrat la comisie nu s-a ținut cont. Respingerea este singura concluzie pe care o putem trage„, a arătat Iane.


 

 

Sursa

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *