La ce se uită bărbații atunci când își aleg soția

Diverse Pamflet
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un om bogat urma să-și creeze o familie. Deși avea 3 favorite și nu știa pe cine dintre ele să aleagă, bogătașul s-a gândit să-i ofere fiecăreia câte 10.000 dolari și le-a ordonat să le cheltuie cum vor ele.
loading...

Prima femeie a mers la un centru comercial, procurându-și o varietate de articole și accesorii de lux pentru sine. Când a revenit la bărbat, aceasta i-a spus: „Dragule, știi cât de mult te iubesc. De aia vreau să contemplezi în fiecare zi frumusețea mea, fiind conștient că ceilalți te invidiază amarnic”.
A doua femeie a cheltuit toți banii pentru cadouri și îmbrăcăminte costisitoare pentru iubitul ei și i-a spus: „Dragule, ești cea mai importantă persoană în viața mea. Vreau să știi că îți doresc multă fericire și sunt gata să fac orice pentru tine!”

A treia femeie a investit toți banii în stocuri, le-a vândut și a câștigat încă 10.000 dolari pe care le-a întors bărbatului: „Dragule, te iubesc enorm de mult. Am făcut toate astea ca să înțelegi că sunt deșteaptă și pot gestiona banii – nu doar să-i cheltui, dar și să-i câștig”. Bărbatul le-a acultat pe toate, a cugetat un pic și s-a decis să o ia de soție pe cea care avea cei mai mari sâni.


http://eustiu.com/la-ce-se-uita-barbatii-atunci-cand-isi-aleg-sotia/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *