KREMLINUL, DIN CE ÎN CE MAI AGRESIV | Britanicii au ridicat avioanele de luptă de la sol împotriva bombardierelor rusești ce se îndreptau spre spațiul aerian al Marii Britanii

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

avioane de lupta

loading...

Avioane de luptă britanice Typhoon au fost ridicate de la sol pentru a intercepta două bombardiere rusești care se îndreptau miercuri spre spațiul aerian al Marii Britanii, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării, relatează Reuters și BBC, citate de agerpres.ro

Numărul cazurilor de interceptare a avioanelor militare rusești de către aparate de zbor ale țărilor NATO a crescut în ultimul an, în contextul creșterii tensiunilor dintre statele occidentale și Moscova din cauza crizei ucrainene.

Potrivit BBC, două avioane Typhoon ale Forțelor aeriene regale se aflau în cursul misiunii de interceptare a bombardierelor, care ar fi fost depistate în apropierea coastei din Cornwall, în sud-vestul Angliei.

Avioanele rusești nu au intrat în spațiul aerian britanic.

Anterior în cursul zilei, ministrul apărării Michael Fallon a declarat că președintele rus Vladimir Putin reprezintă ‘un pericol real și actual’ pentru statele baltice.

Premierul britanic David Cameron a declarat, conform BBC, că acțiunea rusă nu va primi ‘cine știe ce răspuns’.

‘Cred că ceea de demonstrează acest episod este că avem avioanele de luptă rapide, piloții și sistemele necesare pentru a proteja Marea Britanie. Bănuiesc că rușii încearcă să demonstreze ceva’, a spus premierul britanic.

 


– See more at:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Guvernare Tehnocrata – Erori financiare de peste 9 miliarde de euro in 2016, furt ? Si daca da, unde s-au dus banii ?

Raport Curtea de Conturi: Erori financiar-contabile de 43,2 mld. lei în 2016   "Acţiunile de

Este uriasa colonizare a Europei cu imigranti islamici un atac organizat impotriva popoarelor Europei? ONU: “Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi” George Soros – “Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum”

   George Soros - "Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se

Autobuzul românesc nu este dorit de primăriile din România

Autobuzul românesc a dat chix. Constructorul nu a vândut nici lotul de probă. FOTO Din

INCENDIAR! Câți ani ar urma să plătească românii bir pentru Casa Regală (capul Masoneriei) și ce STATUT va avea conducătorul acesteia

Până la sfârșitul anului, ar putea intra în vigoare un proiect de lege propus de

Închide