Kovesi ARE UN NOU IUBIT! Indiciu: alesul fostei şefe a DNA este UN BĂRBAT CU MULTĂ PUTERE…

Capitalism Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Laura Codruța Kovesi și-a schimbat complet viața! Rămasă fără șefia DNA, Kovesi pare să fi schimbat și pe plan sentimental. Conform unor informații, Kovesi trăiește în concubinaj cu un ofițer SPP.
loading...

”Doamna Kovesi are un nou iubit. Nu mai este cu iubitul celebru (n.r. Florin Nemeş), ci cu un ofițer SPP.”, a spus Roxana Ciucă, reporter la Antena 3.

Ofițerul despre care s-a spus că ar fi concubinul lui Kovesi a însoțit-o în mai multe deplasări, atât în țară, cât și în străinătate. Despre cel care presa a scris că i-ar fi fost concubin, Florin Nemeș, a devenit cunoscut după ce a apărut în reclamele firmei de cablu RCS&RDS, acolo unde joacă rolul unui pușcăriaș.


O altă informaţie inedită despre viaţa fostei şefe DNA a apărut la începutul acestei săptămâni. Imagini senzaționale cu Laura Codruța Kovesi au fost făcute publice, marți seara, la Antena 3. Fosta șefă a DNA participă la o petrecere cu lăutari.

Petrecerea a fost organizată la Ambasada Suediei, iar în înregistrări apare și fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, în timp ce manelistul Dan Bursuc susține un concert de zile mari.


Fosta șefă DNA a fost prezentă în public, la evenimentul găzduit de Ambasada Suediei la București, unde, printre invitați, a fost și Dan Bursuc.

Ambasada Suediei a anunțat, pe 5 iunie, pe Facebook despre prezența manelistului, pentru „o discuție interesantă cu privire la muzica clasică și modernă”:

http://evz.ro/kovesi-are-un-nou-iubit-barbat-cu-multa-putere.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *