Kosovo – reteta pe care oculta mondiala doreste s-o aplice si Transilvaniei

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Kosovo – reteta pe care oculta mondiala doreste s-o aplice si Transilvaniei


Din motive stiute numai de oculta mondiala se doreste la nivel international remodificarea granitelor si hartii Europei. Unele voci spun ca se doreste faramitarea treptata a vechilor state suverane folosindu-se de pretexte etnice , religioase , politice ,etc . Prin divizarea si faramitarea vechilor tari europene se doreste o regionalizare cu scopul usurarii exercitarii controlului asupra acestor teritorii.

Teoretic este mai usor de controlat un teritoriu sau o regiune decat un stat suveran , independent si care are mai multe mijloace de opozitie. In acest context regionalizarea Romaniei deja incepe sa sune amenintator gandindu-ne la scenariul expus aici.

Va propun sa urmariti un reportaj , un film documentar despre Kosovo , interzis in mai multe tari sub acuzatia ca filmul ar fi “dezechilibrat” si pro-Serbia. Filmul este realizat de un frate slav, de cehul Vaclav Dvorak , asa ca maniera in care  a fost realizat filmul este din perspectiva panslavismului european. Documentarul este emotionant si nu e recomandat celor care nu doresc sa vada imagini cu ororile razboiului si epurarilor etnice din Kosovo.

loading...


Situatia din aceasta provincie este inca incerta si instabila. Atat situatia politica cat si cea economica din regiune se afla intr-un echilibru foarte fragil. Adevarul despre ce s-a intamplat si inca se mai intampla in Kosovo nu este nici macar la mijloc ci undeva in ceata , planuit de o elita oculta numita noua ordine mondiala.

Planurile despre ceea ce se va intampla cu provincia Kosovo erau cunoscute de mult timp , cam de prin 1989.Intr-o postare anterioara am prezentat o harta in care intre planurile ocultei mondiale asupra redesenarii hartii Europei erau incluse atat Kosovo , Crimeea cat si Transilvania.Lasand la o parte maniera in care a fost realizat acest film documentar si in care este redata opinia doar a unei singure parti trebuie retinute atrocitatile de ambele parti din aceasta provincie , bombardamentele inutile ale NATO asupra populatiei civile si multa lipsa de reactie la violentele prezente in viata de zi cu zi din Kosovo.

Atat romanii cat si maghiarii din Transilvania care urmaresc acest reportaj nu trebuie sa se lase pacaliti si manipulati de catre politicieni pentru a se ajunge la asemenea atrocitati , epurari etnice si masacre de asemenea natura cum s-au intamplat in Kosovo.

Dupa cele prezentate mai sus avem cel putin inca un motiv ca noi romanii sa ne opunem regionalizarii Romaniei. Regionalizarea nu va aduce nici un avantaj ci doar va usura controlul papusarilor externi ai Romaniei !


de http://glasul-moldovei.blogspot.ro/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Uniunea Europeană aduce sclavie din plin românilor

Cancelarul Angela Merkel a declarat acum cîteva zile că “Uniunea Europeană nu este o uniune

Cătălin Pop, românul care a învins Guvernul, Televiziunea Română și Electrica: Nu mai plătește taxa radio-TV

Bihoreanul Cătălin Popa a reușit să învingă Guvernul, Televiziunea Română și Electrica, nu mai e obligat

Condamnată, Udrea spune TOT | Coldea l-a trimis pe Ghiță în arest la Cocoș să îi ceară să tacă. Un milion de euro, plimbaţi cu geanta, la SRI şi RTV

„Pe 2 februarie 2015 după ce eu am anunțat denunțul împotriva generalului Florian Coldea (n.red-

Iohannis, un actor grăbit

  Domnule Iohannis, eu nu v-am sustinut din prima clipa. Nu ati demonstrat decat o

Închide