Klaus Iohannis – profitorul lui Nicolae Ceaușescu

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Klaus Iohhanis – profitorul lui Nicolae Ceaușescu

loading...

De George Roncea


Cum necum, faptul că de peste 39 de ani n-a mai avut loc o invitație a unui președinte al României, acasă la un președinte al SUA, cu o conferință de presă comună, trebuie consemnat ca un eveniment excepțional.

Prima vizită a unui președinte din Estul, încă dominat de Moscova, la noua administrație prezidențială a USA.
Momentul chiar este de excepție, lăsând la o parte umorile fiecăruia cu privire la Iohhanis, produsul politic al pârțarului kagebist de Adrian Năstase, ”premierul Grivco” al lui Voiculescu, pușcăriașul securist – pentru cine mai are memorie recentă.


Evident nu persoana lui Iohhanis este în discuție în acest context, ci România, reprezentată vrând nevrând de fostul primar al Sibiului, nestemata de export a PSD-ului, din cea mai coruptă perioadă a sa, epoca Năstase – acordul PSD – FDGR, ong-ul nazist al lui Iohhanis este încă în vigoare, nu a fost denunțat.

Evident că și la Casa Albă se știe trecutul lui Iohhanis, se știe de legăturile sale speciale cu membrii Rețelei Soroș, principalul adversar al lui Trump, evident că toată lumea cunoaște că demoazela de-i căra plosca lui Soroș, gușterița tăvălită de Sandra Pralong, este consiliera lui Iohhanis, că Tatiana Alina Muingiu, abjecta extensie a lui Hrebenciuc/Severin/Băse/Ponta, jucărie porno-rusească clară, după cum rezultă chiar și din numele său real, s-a jucat pe genunchii săi, evident că se știe de contactele sale speciale cu familia infractorului Renato Usatîi, cadru FSB din R. Moldova.

Relațiile dintre state sunt dictate de pragmatism – termenul consună cu un alt termen binecunoscut, pramatie, îți faci treaba (și) cu pramatii, n-ai de ales, asta a votat blându popor român, o pramatie străină de acest neam și de credința majorității românilor, pramatia care ne-a pus tututor creștinilor ortodocși eticheta de ”fanatici”, în contextul aprins al unei dezbateri publice despre normalitate și familie normală, unde PNL-ul, partidul lui Iohhanis s-a pronunțat clar, pro-curiști, prin vocea unei zdrențe muiste cu studii la Moscova, după 89, probabil singura în afară de alt consilier de-al lui Iohhanis, dat afară de însuși șeful FBI, după o vizită fulger la Cotroceni!

S-a votat un bou cu pene, tot așa cum s-a votat o hienă ca Dragnea, alt pupincurist jegos ajuns la masa lui Trump, pe post de chelner slinos.
Cu diferența că alde Dragnea, tocmai pentru că nu reprezintă nimic, sau mai exact că reprezintă doar 18 la sută dintre români, n-a obținut altceva decât pupatu inelului Marelui Licurici, de unde spera el să aspire ceva legitimitate. Marele Licurici se pișă pe insecte penale, cu viitor incert.

Mesajul e clar.

Miza evidentă pentru oricine, la mega paranghelia de la Casa Albă, a fost legată de NATO și de contextul în care România reprezintă astăzi poate singurul contrafort în fața Rusiei, așa debili cum suntem. Contrafort clădit de fapt încă din 1968, când România s-a dovedit singura țară din Blocul sovietic care a respins Moscova, cu un curaj neegalat.
În împrejurări excepționale, România a primit atenție (și suport execpțional) din partea Americii, fie și dacă avem în vedere intervenția directă a USA prin care atrăgea atenția Moscovei să nu îndrăznească să dea drumul tancurilor ce duduiau deja cu motoarele încinse la frontieră.

Urmarea: ”Președintele SUA, Jimmy Carter, despre Ceaușescu – Poporul american este onorat să aibă ca oaspete un mare conducător al unei mari țări”.
Mai mult, atunci preşedintele SUA îi propunea lui Nicolae Ceauşescu „translarea – pur şi simplu – a economiei socialiste româneşti în economia de piaţă capitalistă” iar cum o reconversie de asemenea proporţii însemna şi cheltuieli şi sprijin financiar pe măsură, un grup de bănci occidentale urmau să ofere României 170 miliarde dolari (bani din 1978, când pachetu de Kent era câțiva lei!).

Să vedem cu ce biștari vine pe interval Iohhanis de acolo, că mai degrabă a vărsat banu pentru a obține de la Gașca American Jewish Șmecherilă, premiul ăla ridicol, de doi șhecheli neconvertibili…

Citiți aici ce a răspuns Ceaușescu: ”I should like to begin by addressing to you and to the people of America the warmest greetings of the people of Romania, who are most desirous to entertain and develop friendly relations and cooperation with the great people of the United States.”

…pe scurt muie URSS cu tot cu marele său popor ”prieten”…
Visit of President Nicolae Ceausescu of Romania Remarks at the Welcoming Ceremony – April 12, 1978 http://www.presidency.ucsb.edu/ws/?pid=30655

Ceaușescu a avut parte de mai multe vizite în USA, dar, părerea mea, cea mai importantă a fost cea de debut, când Carter mai avea puțin și-l viola sălbatic de drag ce-i era Piticu…
Cu Iohhanis e mai greu pe partea asta, lui îi plac mult băiețeii și nu suferă amoru ”fanatic” adică între persoane de sexe diferite…dar și pe partea asta (tot) de la americani vine deja corecția, oricât se strofoacă caraghioșii de teapa micro-securistului Pârvulescu, cu Platforma Respect-Curului de la SNSPA, citadela PSD, așa zisa facultate urmașă a ”Academiei” Ștefan Gheorghiu, unde era mare tartor ideologic alde Tismăneanu, agentu KGB ajuns în State, din Venezuela, călare pe o cocoșată…

Și acum avem parte tot de tratament excepțional, din motive excepționale, ce țin (tot) de circumstanța nefericită a vecinătății României cu Rusia, ce poate ajunge par avion cam în 30 de secunde din Crimeea până pe Litoralul românesc plin de curve dughiniste pitite la 2 Mai, la Copacu lui Iuda.

Parcă Goga spunea, cred, cândva: ”Blestemul României este că e prea aproape de Rusia și prea departe de Dumnezeu”.
Nu putem corecta realitatea geografică, dar mai aproape de Dumnezeu putem încerca, în pofida eforturilor Rețelei kaghebiste GDS – PSD – PNL – USR – SNSPA – Respect-Curului – LGBT – Soroș de a ne îndepărta de zona asta, cu adevărat strategică…

 

Sursa: george roncea

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *