Klaus Iohannis, sabotat de 1 milion de români: “Ești un vânzător de țară și o rușine…”, Iohannis : “Romanii sunt fanatici religiosi , Moschea aduce siguranta in Romania”

Capitalism Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Iohannis SABOTAT. “Ești un vânzător de țară și o rușine”, este mesajul pe care îl transmite președintelui Iohannis, administratorul celui mai mare grup de pe facebook. Aproape un milion de români sunt membrii pe grupul “România”, unde a fost lansată joi o campanie de conștientizare a românilor.

loading...

Unul dintre cele mai mari grupuri de pe facebook a început o campanie de denigrare a președintelui României, Klaus Iohannis. Motivul? Președintele vrea să facă o moschee în București, după ce a promis acest lucru  președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, imediat după atacul terorist de la Bruxelles.

“La o zi după atentatul teroriștilor islamiști de la Bruxelles, Klaus Iohannis s-a înțeles la Ankara cu Erdogan, președintele Turciei, ca la București să se construiască o mega moschee! Semiluna va domni la București, în orașul lui Vlad Țepeș! Ceea ce nu s-a întâmplat nici pe vremea Imperiului Otoman, se va întâmpla acum, sub Iohannis. Se întorc strămoșii în mormânt ! Dragi români, permitem noi o asemenea trădare de neam ? Iohannis, ești un vânzător de țară și o rușine a istoriei ! Campanie de constientizare a identitatii nationale initiata si sustinuta de grup Romania √”, a scris Trandafir Liviu pe grup.


Internauți s-au grăbit să dea like, share și coment, postării de pe grupul “România”. Peste 2200 de SHARE,  aproape 500 de COMENT-uri și aproape 3000 de like-uri.

Aceasta este imaginea campaniei de conștientizare, inițiată de grupul “România”, pe facebook.


 

Sursa: 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

4 thoughts on “Klaus Iohannis, sabotat de 1 milion de români: “Ești un vânzător de țară și o rușine…”, Iohannis : “Romanii sunt fanatici religiosi , Moschea aduce siguranta in Romania”

  1. Ponta a promis,atunci Turcia era o tara democrata,aveam proiecte militare de importanta deosebita impreuna,astazi este o dictatura militara,deci nu mai avem obligatii.Elegant se poate invoca consultarea populara prin referendum-de altfel obligatorie-la faza PUZ pe care trebuie sa o faca primaria sector 1!

  2. Ca sa fim corecti, asa cum vor toti Romanii din diaspora, trebuie sa aducem la suprafata inceputul, initiativa lui vv ponta si conventia facuta cu Erdogan, in perioada in care sa operat la zgarietura de la genunchi. Mai apoi, dupa ce si-a terminat concediul medical, in prima sedinta de guvern, a acordat terenul respectiv muftiatului in vederea construirii moscheii. Dupa troate manevrele facute de vv ponta, e clar ca dl Presedinte nu a mai avut cale de intors. Singura opreliste ar fi Primaria Generala, cea care trebuie sa dea aprobarile, avizele si autorizatiile de care e nevoie pentru constructie. Toata lumea il ataca pe Iohannis si uita, cine a fost de drept si de fapt, … faptasul. Hai sa fiti sanatosi, si sa va mearga mintea … bine.

    1. Asa e ponta a inceput nenorocirea asta dar bambiliciul asta a continuat-o . DE CE ?
      Intotdeauna punem in evidenta ce au facut cei din nainte dar in acest moment ciolanis are painea si cutitul in mana si tinerii frumosi si liberi de partea lui . De ce nu opreste aceasta gogomanie ?

    2. Ca sa fim corecti, acordul initial a fost al celebrului base, care desigur, nu era deloc fanatic religios, dar dintotdeauna, atractia banilor si lipsa de scrupule, l-au facut sa se inteleaga cu oricine ii servea interesele, de ex. cu “rusii”, cu turcii, etc….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *