Klaus Iohannis: Nu cred că e niciun motiv de grabă în organizarea referendumului pentru familie ! Cum sa fie acest presedinte “profamilie”ce in trecut a vandut copii ? (VIDEO)

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu crede că există un motiv de grabă în organizarea unui referendum pentru redefinirea familiei.

loading...

“Luna mai e o lună frumoasă, nu ştiu dacă şi pentru referendum. (…) Nu cred că e niciun motiv de grabă”, a adăugat Iohannis.


Organizarea referendumului pentru familie a fost una dintre temele abordate luni în cadrul Biroului Permanent Naţional la PSD.

Întrebat, înaintea şedinţei, dacă se va discuta despre referendumul pentru familie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus: “Da”.


Vicepremierul Paul Stănescu a spus la acel moment că este posibilă organizarea unui referendum în luna mai.

“Cred că da, conform graficului cred că da, va fi referendum pentru familie”, a precizat Stănescu. Întrebat dacă scrutinul ar putea avea loc în primăvara acestui an, respectiv în luna mai, Stănescu a spus că, “din toate calculele, aşa ar trebui să fie”. AGERPRES/(A – autor: Oana Ghiţă, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *