Klaus Iohannis, îţi place? Sunt cei care te-au votat în 2014. Nu e vorba de jandarmi, ci de cei care îi bat pe jandarmi

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop îl întreabă pe preşedintele Klaus Iohannis dacă îi place ceea ce vede, referitor la incidentele din Piaţa Victoriei, când doi jandarmi au fost atacaţi de protestatari violenţi. Pop îi cere preşedintelui să dea el explicaţii cu privire la felul în care au acţionat protestatarii.

loading...

Reacţia lui Iohannis după intervenţia brutală a Jandarmeriei “Klaus Iohannis, îţi place? Sunt cei care te-au votat în 2014 şi, poate, te vor vota şi în 2019? Nu mă înţelege greşit. Nu e vorba de jandarmi, ci de cei care îi bat pe jandarmi. PS poate ne dai tu explicaţii de ceea ce fac protestatarii cu jandarmii”, a scris Liviu Pop pe contul său de Facebook.


Preşedintele Klaus Iohannis condamnă fermă intervenţia brutală a Jandarmeriei, puternic disproporţionată în raport cu manifestările majorităţii oamenilor din Piaţa Victoriei şi subliniază că încercarea de a înfrânge voinţa oamenilor printr-o reacţie violentă a forţelor de ordine este o soluţie condamnabilă. Preşedintele subliniază că ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicaţii pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară.

“Într-o democraţie autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violenţa nu este acceptabilă, indiferent de opţiunile politice. Condamn ferm intervenţia brutală a Jandarmeriei, puternic disproporţionată în raport cu manifestările majorităţii oamenilor din Piaţa Victoriei”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis printr-un mesaj postat pe Facebook.   Şeful statului spune că ”încercarea de a înfrânge voinţa oamenilor printr-o reacţie violentă a forţelor de ordine este o soluţie condamnabilă”.


Klaus Iohannis subliniază că ”ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicaţii pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară”. Jandarmii au intrat în forţă în Piaţa Victoriei, la ora 23.00, gonind oamenii, deşi mii de persoane protestau în continuare. Scutierii au intrat în forţă în manifestanţi, atacând cu grenade cu gaze lacrimogene şi folosind tunul cu apă. Oamenii au fost luaţi prin surprindere şi au încercat să fugă pe bulevardele din jur. Cei câţiva protestari care au fost violenţi pe parcursul mitingului au ripostat la asaltul jandarmilor, aruncând cu sticle şi pietre.

Jandarmii au intrat în forţă în Piaţa Victoriei, la ora 23.00, gonind oamenii, deşi mii de persoane protestau în continuare. Scutierii au intrat în forţă în manifestanţi, atacând cu grenade, cu gaze lacrimogene şi folosind tunul cu apă. Oamenii au fost luaţi prin surprindere şi au încercat să fugă pe bulevardele din jur. Cei câţiva protestari care au fost violenţi pe parcursul mitingului au ripostat la asaltul jandarmilor, aruncând cu sticle şi pietre.   Incidente au fost pe tot parcursul mitingului, până la ora 23.00 fiind asistate medical aproape 250 de persoane.

Citeste mai mult: adev.ro/pd9n0s

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Pentru apologia Mișcării Legionare se va face închisoare. Președintele a promulgat legea

Președintele Iohannis a promulgat astăzi modificările la OG 31/2002 prin care apologia Miscarii Legionare si

Cum a învârtit Lucian Mandruța milioane de euro prin firmele sale, dar a declarat ca profit intr-un an 60 de euro

Lucian Mîndruţă. O multitudine de firme de publicitate. Un exemplu: SC Echipa de PR SRL

Klaus Iohannis : ”luati laba de pe multinationale”

Klaus Iohannis s-a pozat alături de un manager al Holzindustrie Schweighofer în vacanță. Firma austriacă

“Vine o criză și mai mare decât cea din 2008!” Previziunile sumbre ale specialiștilor pentru 2016

Anul 2016 ar putea aduce pentru România o criză economică mai mare decât cea din

Închide