Klaus Iohannis, cetatean german! Dacian Ciolos, cetatean francez! Codruta Kovesi, cetatean american? Incotro, Romania?

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Oricat de doritor ai fi sa adopti ca tara orice etnie posibila din aceasta lume, tot vei cere in schimbul cetateniei oferite loialitate si doar poti sa speri apoi ca increderea investita iti va fi rasplatita cu aceeasi moneda. Ce fel de Romanie mai este atunci aceea in care principalii piloni de la baza statului roman, presedintele tarii, primul ministru si sefii institutiilor de forta detin si alte cetatenii in afara de cea a statului roman? O asemenea ipoteza nu doar ca incalca flagrant Constitutia Romaniei, atat de mult calcata in picioare si terfelita in ultima vreme, dar arunca si o umbra de indoiala mai mult decat intemeiata asupra celor care alearga dupa cetatenii straine

loading...
Klaus Iohannis, cetatean german! Dacian Ciolos, cetatean francez! Codruta Kovesi, cetatean american? Incotro, Romania?
Crin Antonescu, fostul presedinte al Partidului National Liberal, facea in 2014 o declaratie surprinzatoare in timpul emisiunii televizate „Dupa 20 de ani” de la Pro TV:
„(…)cata vreme si Traian Basescu vorbeste despre faptul ca, in conditiile in care nu intram in Schengen din cauza ca nu vrea Germania, prezenta unui om, nu doar etnic german, ci si cu cetatenie germana, cum este Klaus Iohannis, ar fi o sansa la Consiliul JAI pentru intrarea in Schengen,(…)”
Proaspatul numit in functia de prim ministru al Romaniei, filofrancezul Dacian Ciolos, are dubla cetatenie, romana si franceza
Despre principalii sefi ai institutiilor de forta din Romania, procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi si generalul SRI, Florian Coldea, activenews.ro scria ca acestia detin si cetatenia americana
Faptul ca personaje atat de importante din fruntea institutiilor de seama ale statului roman detin cetatenii straine nu poate insemna decat o subminare flagranta a suveranitatii nationale! In aceste conditii, ce mai reprezinta Romania astazi? Ce a ajuns Romania pe plan international daca legile fundamentale ale tarii, prevzute in Constitutia Romaniei, sunt incalcate si batjocorite de catre oamenii care in mod normal ar trebui sa faca tot ce este posibil pentru a le apara si a veghea ca ele sa fie respectate?

Sursa:

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
După conferinţă, Iohannis a rupt uşa şi a plecat, cred, spre Sibiu, pentru că a ieşit prin Militari. Îl doare la bască, el vrea acasă.

Jurnalistul Mircea Marian dezvăluie ce s-a întâmplat după conferinţa de presă susţinută de Klaus Iohannis,

In timp ce romanii rup usa la McDonald’s , in Bolivia cantinele McDonald’s au dat faliment, deoarece bolivienii nu vor sa fie contaminati cu chimicalele acestora !

Cum au băgat bolivienii restaurantele McDonald’s în faliment   Bolivienii au reuşit să falimenteze cel mai cunoscut

Orban NU VREA să se anchteze FINANȚAREA grupurilor #Rezist

PSD a cerut, marţi, instituţiilor statului să investigheze de urgenţă informaţiile ”de o gravitate excepţională”

Adevarul despre misterioasa candidatura a lui Munteanu din 2000

Pentru că s-au spus vrute și nevrute – și, mai ales, destule neadevăruri – despre

Închide