Kim Jong-Un si-a pregatit RACHETELE pentru lansarea catre bazele SUA: „Intram in faza operationala pentru a lovi inamicii”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

kim-jong-un

loading...

Coreea de Nord a avertizat, marti, ca ar putea lansa atacuri impotriva Coreei de Sud si Statelor Unite, in contextul exercitiilor militare organizate de aceste doua tari.

„Toate mijloacele strategice si tactice ale fortelor revolutionare vor intra in faza operationala preventiva pentru a lovi inamicii, in cazul in care va aparea cel mai mic semn ca ar urma sa efectueze vreun atac”, a avertizat marti Comandamentul suprem al armatei nord-coreene, citat de Mediafax.


Phenianul a atras atentia ca va ataca in primul rand Presedintia Coreei de Sud, apoi bazele militare americane din aceasta tara. Circa 28.500 de militari americani sunt stationati pe teritoriul sud-coreean.

Armata sud-coreeana va organiza in martie exercitii militare impreuna cu Statele Unite, pe fondul tensiunilor generate de teste nucleare si balistice efectuate recent de regimul stalinist de la Phenian.


Saptamana trecuta, presedintele Coreei de Sud, Park Geun-Hye, a avertizat Coreea de Nord cu actiuni dure ca reactie la presupusul test termonuclear efectuat in ianuarie si la testul balistic din februarie.

Washingtonul si Seulul au atras atentia ca activitatile militare ale regimului Kim Jong-Un intra in contradictie cu rezolutii ale Natiunilor Unite.

 

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Austriacul care ne lasă de zece ani fără păduri

  Gerald Schweighofer a venit în România în 2003 ca investitor străin, cu planul de

Al Patrulea Reich – genocidul popoarelor europene

Al Patrulea Reich  Aşa cum se ştie, Europa s-a confruntat în ultimii ani de zile

TUDOR CHIRILA CHEAMA LUMEA IN STRADA

Tudor Chirila a postat pe facebook: “Mai țineți minte linsajul mediatic și virulența postacilor împotriva

In orase precum Timisoara, Brasov sau Iasi se circula pe scara in autobuze deoarece nu se mai gasesc soferi nici pe 4500 de lei plus cazare!

Incep sa se vada efectele depopularii de dupa 1990 cauzat de planul ocultei mondiale prin

Închide