Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu: ”Traian Băsescu vrea să îmi închidă gura!”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ceea ce nu  a reusit cat timp a fost presedinte si a avut la degetul mic institutiile de forta, procurorii si justitia, incearca sa faca acum. Sa imi inchida gura. In ultimele zile, Traian Basescu se intrece in provocari la adresa mea. Cand nu ma invita la detectorul de minciuni, ma cheama la judecata. Doar, doar ma va intimida. Este un slab psiholog. Efectul demersurilor fostului presedinte este contrar.

loading...

In fata detectorului de miniciuni, Traian Basescu a anuntat, in direct, pe un post de televiziune de stiri ca ma invita la o confruntare pe marginea afirmatiilor mele legate de fraudarea alegerilor din 2009. Am acceptat imediat. Chiar cu placere. Dar si observand ca, in prezenta lui Traian Basescu, detectorul s-ar putea defecta. Dar ce sa vezi, ex-presedintele a renuntat la provocare. A pus coada intre picioare si nici macar nu a mai scheunat.


Dupa care, iata, sunt amenintat cu un proces. Ma da in judecata pentru ca am comentat un articol din cartea lui Dan Radu Rusanu, referitor la o sponsorizare de 3 milioane de dolari de care Basescu ar fi beneficiat in campania sa prezidentiala din 2004. Dupa care sponsorul a fost sinucis. Sunt gata sa raspund cu placere si acestei provocari. Il rog insa pe Traian Basescu sa mai astepte doar cateva ore. Pentru ca procesul sau impotriva mea sa fie si mai naprasnic, ar fi bine sa auda si ce mai urmeaza sa declare Dan Radu Rusanu astazi, la ora 18:00, la Biblioteca Centrala Universitara, unde isi lanseaza, oficial, cartea cu pricina.

Situatia se complica pe zi ce trece. Nu a mea, ci a lui Traian Basescu. Comentand noaptea generalilor, noaptea de pomina in care mai marii institutiilor de forta s-au intalnit in imobilul detinut de generalul Gabriel Oprea si in care bantuie spiritul Anei Pauker, lui Basescu i-a scapat o pasarica din gura. El spus nonsalant ca, daca s-ar dovedi ca alegerile din 2009 au fost fraudate, evident, nu de catre el, atunci Romania ar fi confruntata cu o situatie hilara. Ce o sa faca Romania? O sa il puna retroactiv pe Geoana presedinte intre 2009 si 2014? Si a adaugat ceva asemanator si in legatura cu alegerile din 2004. Ce sa faca Romania, sa il puna presedinte, pentru perioada 2004-2009, pe Adrian Nastase? Cu alte cuvinte, intr-o logica pe care el o crede infailibila, raul facut nu mai poate fi sub nicio forma reparat, pentru ca pur si simplu nu poti schimba cursul istoriei. Si, ca atare, raul nu ar mai trebui cercetat. Si nici consemnat de istorici. Si nici insusit de societate, pentru a evita repetarea lui in viitor.


Cat priveste istoria tenebroasa a sponsorizarii lui Basescu de catre omul de afaceri Florian Anghelescu, intrucat fostul presedinte nu a avut ce face si m-a amenintat cu un proces pentru ca am comentat un articol dintr-o carte, iata ca s-a trezit cu ditamai zoaiele in cap. Marti seara, pe aceeasi televiziune de stiri in care el ma tara in procese, jurnalistul de investigatii Luis Lazarus a oferit cateva informatii cutremuratoare. El a fost intr-o relatie apropiata cu Florian Anghelescu, acesta i-a relatat in detaliu  combinatiile sale cu Traian Basescu si, mai mult chiar, s-a oferit, cu numai o zi inainte sa dispara dintre cei vii, sa spuna totul la televiziunea lui Dan Diaconescu. Nu a mai fost cazul, intrucat a decedat in conditii dubioase. Lazarus pretinde, dupa ce a citit documentele autopsiei, ca, pe cordelina cu care s-ar fi strangulat Anghelescu, nu exista urmele ADN ale acestuia, ci ADN-ul altcuiva. Si sutine ca in niciun caz Angehlescu nu era omul care sa se sinucida. Luis Lazarus confirma senzationalele informatii furnizate de Dan Radu Rusanu.

Iata cum Traian Basescu, orbit de ura sa impotriva mea, starneste, fara sa vrea, musuroiul. Sa vedem cum va continua telenovela in care, episod cu episod, un fost presedinte al Romaniei decade din ce in ce mai rau.

Autor: Sorin Rosca Stanescu

Sursa: Sorin Rosca Stanescu Blog

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Cum e la liceu în Franța: Toată lumea are uniformă. Obligatorie este și coafura fetelor. Elevii nu absentează fără voia părinților, iar gadgeturile sunt interzise în școală. O analiză comparativă asupra sistemelor de educație din România și Franța și cum era viaţa in scoli pe vremea comunistă :

Elevi în uniforme, săli de clasă cu poza tovarăşului deasupra catedrei, manuale unice, abecedare cu

Scandal monstrul în MApN: plecări masive din sistem

SCANDAL IN ARMATA ROMANA Ministerul Apărării Naționale și-a dezvoltat un obicei de a ascunde sub preș

KLAUS IOHANNIS UN AN DE MANDAT IMPOTRIVA ROMANILOR: A incalcat Constitutia acceptand relocarile fortate, a fost lobbistul bancilor si al multinationalelor straine, omul ONG-urilor lui SOROS, dusmanul Zilei Nationale si al Republicii Moldova

Mai tin minte ............... ce au votat si cum? Exact acum un an!   KLAUS

Așa-zișii „parteneri strategici” ne jefuiesc mai rău decât turcii! Fanarioții au fost „parfum” pe lângă alogenii și românii trădători care ne conduc acum!

  În istoria noastră persistă complexul tributului plătit turcilor. Faptul că timp de 400 de

Închide