Judecător exclus de 2 ori din magistratură pentru că a spus: „87% dintre MAGISTRAȚI sunt membri ai Marii Loji MASONICE!”

Capitalism Masonerie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Exclusă de două ori din magistratură, Camelia Bogdan susține că Justiția din România este alcătuită din membri ai Masoneriei.

„87% dintre magistrați sunt membri ai Marii Loji Masonice”, a declarat Camelia Bogdan la o dezbatere a Frontline din septembrie 2018, potrivit Grupului de investigații politice.

loading...

La începutu acestui an, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis pentru a doua oară excluderea din magistratură a judecătoarei Camelia Bogdan.


Pe 24 martie 2017, Inspecţia Judiciară a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii începerea cercetării disciplinare faţă de judecătoare Camelia Bogdan, pentru nerespectarea repartizării unui dosar.

Potrivit IJ, inspectorii au exercitat acţiunea disciplinară împotriva acesteia pentru încălcarea dispoziţiilor art. 99 lit.o) din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, cu privire la nerespectarea dispoziţiilor privind distribuirea aleatorie a cauzelor.


Prima dată, aceasta a fost exclusă din magistratură pe 8 februarie 2017, în urma unei decizii a Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii. Motivul excluderii l-a constituit atunci faptul că judecătoarea Camelia Bogdan, unul dintre cei doi magistraţi care l-au condamnat la 10 ani de închisoare pe Dan Voiculescu, s-ar fi aflat în incompatibilitate/conflict de interese, deoarece ar fi predat în 2014 în cadrul unui seminar de prevenire a fraudei şi corupţiei funcţionarilor APIA, instituţie subordonată Ministerului Agriculturii, care a fost parte civilă în dosarul ICA.

https://ortodoxinfo.ro/2018/10/17/dezvaluire-incredibila-87-dintre-magistrati-sunt-membri-ai-marii-loji-masonice/?fbclid=IwAR0-QG3kQlsIRNWZug2mpL-oDzQYi3a17Q22TwHmAxxvfHDbpwTm2jDa1mA

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Judecător exclus de 2 ori din magistratură pentru că a spus: „87% dintre MAGISTRAȚI sunt membri ai Marii Loji MASONICE!”

  1. Este dezgustator si mai ales de mila in ce stadiu a ajuns Romînia si poporul. Tineretul dupa 1989 este spalat la creier cu comunismul, care nu a fost in Romînia, si mai mult, la nastere i-a vaccinat sa le omoare neuronii. Au ajuns niste ”zombies”. Nu pot gindi, nu pot lua decizii. Poarta un cap ilegal pe umeri prin care sufla vintul si asteapta ordine de la jidani si americani. Sfatul meu este sa va opriti cu demonstratiile, cu plinsul si injuraturile, adunati-va si luati armele in mina. Mai bine muriti pentru tara luptind ca un tigru, decit calcati in piciore de jidani si americani, adevaratii criminali, adevaratii teroristi.
    SA VA FUT IN GURA DE JAVRE NESPALATE. NU PUBLICATI CE NU VA PLACE, SINTETI CU JAVRELE DIN GUVERN. CIND MORTII MA-TI AM MAI SPUS ASTA ? VA ESTE FRICA CA AM SPUS SA LUATI ARMELE ? DA, CA TOTI ROMÎNII ASTAZI, SINTETI NISTE MURATURI FUTUTE, NISTE CACACIOSI, NISTE SUGATORI DE PULA.

  2. Este dezgustator si mai ales de mila in ce stadiu a ajuns Romînia si poporul. Tineretul dupa 1989 este spalat la creier cu comunismul, care nu a fost in Romînia, si mai mult, la nastere i-a vaccinat sa le omoare neuronii. Au ajuns niste ”zombies”. Nu pot gindi, nu pot lua decizii. Poarta un cap ilegal pe umeri prin care sufla vintul si asteapta ordine de la jidani si americani. Sfatul meu este sa va opriti cu demonstratiile, cu plinsul si injuraturile, adunati-va si luati armele in mina. Mai bine muriti pentru tara luptind ca un tigru, decit calcati in piciore de jidani si americani, adevaratii criminali, adevaratii teroristi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *