Jamie Oliver a CASTIGAT PROCESUL cu McDonalds! Mancarea lor NU ESTE COMESTIBILA!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

944757_622205944476291_2132848075_n

loading...

Jamie Oliver a câștigat procesul împotriva lanțului de restaurante de tip fast-food McDonald’s reușind să demonstreze că produsele respective nu sunt comestibile.

Procesul nu a fost unul de tip juridic, ci moral, bucătarul reușind să creeze presiunea socială de care era nevoie pentru ca McDonald’s să elimine o substanță nocivă organismului uman din procesul de preparare a hamburgerilor.


Bucătarul a demonstrat în cadrul mai multor emisiuni televizate și documentare felul nesănătos în care sunt gătite produsele McDonald’s și, cel mai important, faptul că lanțul de restaurante fast-food folosește hidroxid de amoniu pentru a transforma carnea stricată în hamburgeri ce par a fi comestibili.

Conform bucătarului, carnea folosită de McDonald’s este din cel mai ieftin tip de carne destinat câinilor. Ca urmare a acțiunilor lui Jamie Oliver, reprezentanții McDonald’s au anunțat că vor schimba rețeta și vor elimina hidroxidul de amoniu din procesul de preparare a hamburgerilor.


O altă inițiativă a celebrului chef a fost să demonstreze felul în care același lanț de restaurante prepară faimoasele Chicken McNuggets. Se pare că acestea sunt gătite din resturile dintr-un pui (grăsimea, pielea și organele interne), care sunt procesate și apoi prăjite, conform toptabu.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Radicalistul islamist Anjem Choudary: „Islamul… cred că ar fi bun pentru România.”

Anjem Choudary, se spune, este cel mai virulent și mai periculos predicator al radicalismului islamic

Florian Coldea chemat la Parchet

Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI, a fost audiat, în calitate de martor, în dosarul

SUA. Şeful FBI: “Nu există intimitate absolută în țara noastră. Niciodată nu a fost. Nici măcar discuțiile noastre cu nevasta nu sunt absolut private în America. Nici chiar amintirile noastre nu sunt private”. La noi în România, oare ce intimitate o fi?

  Şeful FBI, Comey: "Nu există o intimitate absoluta în America, nu există un astfel

De ce NU cred că brânza de la Brădet e de vină

„O cantitate de brânză proaspătă de vacă produsă de societatea Lactate Brădet din Curtea de

Închide