Iubitul presedinte Iohannis – trafic de organe. Reportajul de unde a pornit totul-VIDEO

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

iohannis-tanar

loading...

Antena 1 Sibiu a difuzat la acea vreme un mini-reportaj de 5 minute în care se vorba despre adopția a trei copii din Rășinari de către o familie canadiană.

Klaus Iohannis, la acea vreme șef al Inspectoratului Școlar Județean, era acuzat Marius Albin Marinescu, pe atunci director al Bibliotecii particulare Biblion (aflată într-un litigiu imobiliar cu Iohannis) de implicare „într-o afacere destul de tenebroasă”.

Se pare, spune Marius Albin Marinescu, că cei trei copii au ajuns într-o bancă de organe”, afirmă la un moment dat realizatorul mini-reportajului pe care îl puteți vedea mai jos.

În material apare și tânărul inspector Klaus Iohannis, care se disculpă în fața acuzațiilor. „Rolul pe care l-am avut și l-a avut soția a fost un rol minor. Am fost contactați de un fost coleg de facultate al soției, care este bucureștean, dacă am fi dispuși, mai cu seamă soția care a studiat engleză, să traducă în discuții cu mai multe persoane fizice”, arată Iohannis.

În reportaj actualul lider al PNL era acuzat inclusiv de faptul că ar fi lovit-o pe bunica celor trei copii adoptați, agasat de insistența cu care aceasta dorea să afle amănunte despre viața lor din Canada.

Este o minciună crasă. Eu nici nu am agresat-o nici verbal, nici fizic. Eu nu agresez persoane niciodată”, se apăra Klaus Iohannis.

 

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *