ISTERIE ÎN EDEN: Din cauza halucinogenelor, hipsterii s-au acuzat reciproc că ar fi cocalari violenți…:)))

Diverse
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

București – Isterie și crize în clubul de muzică electronică Eden în cadrul unui eveniment organizat vineri seara.

loading...

Pe fondul consumului a mai multe substanțe canabinoide și opioide s-a pornit spontan o diluzie în masă în cadrul căreia mai mulți tineri, clienți obișnuiți ai clubului Eden, s-au acuzat reciproc că sunt „cocalari” și „de neam prost”.

Pagina evenimentului Praslesh/Miss I/Paul Agripa, care trebuia să aibă loc pe 19 mai 2016, a fost tot weekendul plină de tineri suferinzi de efectele substanțelor interzise, care au povestit halucinații cu „malaci” care au venit în club Eden „să bea, să fută și să asculte manele”.

Aceștia ar fi fost lăsați să intre pur și simplu de către bodyguarzi, ca și cum ar fi venit acolo de luni de zile.

Un utilizator al siteului de socializare „Facebook” a relatat cum la un moment dat un „malac” de o culoare neprecizată a urlat „Hai fratele meu să plecăm de la loazele astea să mergem în Ferentari la manele!”

Totuși, conform investigațiilor CZ, se pare că cel care a strigat îndemnul era chiar fratele utilizatorului Oliviu Berbecaru, cunoscut hipster care frecventează Eden. Ambii colindă în mod ironic cluburi de manele din cartierele mărginașe.

De asemenea, mai mulți tineri care au epuizat ajutorul de șomaj acum 3 ani, și care încă nu au găsit al loc de muncă stabil înafară de chelner, barista sau curator expoziție, au fost surprinși de către camerele de vedere furând beri de la cetățeni „normies” (în argou: cu familie și job) care veniseră în Eden pentru o distracție de ocazie.

O tânără de culoare din Colentina a fost agresată în drum spre baie de un bărbat cu mustață care a țipat „Hey, frumoaso cafenie, lasă-mă să gust dacă ești Robusta sau Arabica!”

În mod particular Dinu Leșerman, un băiat de 50 de kg cunoscut pentru dragostea de muzică minimală, pare să fi fost închipuit de către con-petrecăreți ca un imens luptător barbar venit din Rahova după ce a strigat, ca urmare a unei doze exagerate de cocaină „Sunt invincibil, rahaților, vin să vă rup capul și prin gât să vă îndes mamele tocate în pumnii mei de fier.”

 

 


Sursa

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *