Ion Iliescu, primul președinte nelegitim al României, a permis pe data de 3 februarie 1990 să dispară din conturi întreaga rezervă valutară a țării

Capitalism Ceausescu
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Pe timpurile lui Iliescu, aproape 3 miliarde de dolari, au fost convertiți în lei la cursul de 14 lei/1 dolar. Acești bani au fost agonisiți de părinții noștri, după care au fost vânduți de bișnițarii noștri la colțul străzii cu un preț de 4-5 ori mai mare.

Apoi acei bani erau puși în bagajele mașinilor acestor trădători. După care acele sume enorme erau păstrate pentru etapa privatizării MEBO.

Conturile uzinelor și fabricilor din România erau pline, dar acești bani erau păstrați pentru alte scopuri. Erau destinați pentru reutilarea și retehnologizarea uzinelor și a mijoacelor de producție.

Destinați acestor sume au fost denaturate din sume care trebuiau să fie pentru dezvoltare, în profituri nete destinate pentru plata dividentelor.

De fapt era posibilitatea de apune mâna pe dividentele care erau la fabrică. Cea mai mare infracțiune economică cu față legală a fost privatizarea MEBO.

Printr-o singură privatizare a fost furată toată truda și munca părinților noștri de ani de zile și anume banii proveniți din devalizarea rezervelor valutare ale României.

Pe parcursul a 24 de ani am fost furați și jefuiți încetul cu încetul de toată truda părinților noștri. Deja au întrecut orice limită și vor să ne lipsească și de darurile naturii.

Ne vom trezi că nu vom mai avea nimic, trebuie să luăm atitudine în privința asta.

 


Sursa

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Ion Iliescu, primul președinte nelegitim al României, a permis pe data de 3 februarie 1990 să dispară din conturi întreaga rezervă valutară a țării

  1. Trebuie sa nationslizam toate resursele minerale petrol,gaze,aur,argint,metale rare si radioactive fabrici si combinate toate instrainate pe nimic sau concesionate asisderea!In orice tara occidentala instrainarea pe nimic a avutiei s-ar pedepsi si acestea s-ar returna!Pai cum toate le-am construit si exploatat pana in “89 de ce dupa nu le-am mai putut exploata noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *