Ion Cristoiu: De ce a refuzat Codruța Kovesi să ancheteze cea mai mare Afacere de corupție din Istoria României? | Pentru că era ocupată să-i găsească lui Călin Popescu Tăriceanu o pricină!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

laura-codruta-kovesi-dupa-20-ani

loading...

După cum era de așteptat Scandalul Dezinfectanților măsluiți e pe cale să fie înăbușit de Statul Mafiot condus de Instituțiile de forță.
Nu numai că DNA a refuzat să ia în seamă cea mai mare Afacere de corupție din Istoria României, dar mai mult din cîte văd se pregătește și spălarea firmei Hexy Pharma.
Nu de alta, dar generalii corupți din Instituțiile de forță au nevoie de această pușculiță pentru vilele, chefurile și ibovnicele lor.
Statul Mafiot se ocupă în schimb de toți cei care îndrăznesc să- l denunțe opiniei publice.

Ca, de exemplu, Călin Popescu Tăriceanu, cel care n-a obosit să atragă atenția românilor că România a devenit Statul Mafiot al Instituțiilor de Forță după ce aceste instituții și-au pus în cuibul călduț de la Cotroceni propria Rață Mecanică.
Cu ceva timp în urmă, am pus pariu cu un coleg mai tînăr din presă, că pînă la urmă Codruţa Kovesi (Suita în copac, cum îi zic eu, pentru că începe să ia proporții de părerea bună despre ea însăşi) îl va înhăţa pe Călin Popescu Tăriceanu.


Împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu am dus, pe vremea concubinajului său cu PSD, în 2014, o campanie crîncenă de pamflete.
Cum în timpul războiului său cu Traian Băsescu i-am ţinut partea, fie şi pentru că Traian Băsescu avea Binomul SRI-DNA de partea sa, în ultimul an, Călin Popescu Tăriceanu a profitat de un interviu la B1 Tv pentru a mă întreba, într-una din pauze, ce am cu el.
I-am răspuns că n-am nimic, dar că mai ales formula umilitoare prin care s-a pus la dispoziţia Puternicului Victor Ponta (la vremea respectivă) m-a scos din sărite.

Între timp, Victor Ponta a devenit victima Statului Mafiot condus de Instituţiile de forţă.
Călin Popescu Tăriceanu a devenit şi el ţinta acestui Stat Mafiot.
Bătălia sa pentru libertăţile individuale nu se explica, așa cum se screm ofiţerii acoperiţi din presă să ne convingă, prin nevoia de a face pe plac penalilor, ci prin alte motive, temeinice după opinia mea:


1. Călin Popescu Tăriceanu a continuat prin ALDE tradiția PNL-ului, partid care, pînă n-a ajuns pe mîna strălucitei ape chioare a politicii românești, Alina Gorghiu, proţăpită de Klaus Iohannis în fruntea PNL în cadrul campaniei de prostire a tot ce e în jur astfel încît el să pară inteligent, a fost unul dedicat libertăţilor individuale.

2. O democraţie sănătoasă e cea în care Opoziţia ţine la respect Instituţiile de forţă.

Campania lui C.P. Tăriceanu împotriva abuzurilor la care s-a dedat Statul Mafiot al Instituțiilor de forță a fost şi este indispensabilă democraţiei.
Politicienii de Opoziție, jurnaliștii, intelectualii, peste tot în lumea civilizată se uită la Instituțiile de forță cu ochiul suspicios al celor care știu din Istorie ce înseamnă ca o țară să ajungă pe mîna unui caporal.

Colegul meu mai tînăr spunea că Binomul SRI-DNA nu va îndrăzni să-l agaţe pe Călin Popescu Tăriceanu, pentru că ar puţi prea tare.
I-am răspuns că tocmai de aia îl vor agăţa.
Sistemul Mafiot al Instituţiilor de forţă – o ştiu din Istorie, se defineşte tocmai prin strădania de a arăta că i se rupe de ce spune Poporul.
Ca să poţi stăpîni un Popor trebuie să te comporţi ca Securitatea de pe vremea Anei Pauker.
Cu cît era mai abuzivă, cu atît provoca frică.

Ei bine, uite că l-au înhăţat şi pe Călin Popescu Tăriceanu.
La cum fabrică ei dovezi – uneori pentru a pune mîna pe bani şi teritoriu, puteau să-i găsească o altă acuzaţie.
Au găsit-o pe asta, tocmai pentru că e absurdă.
Cum adică martor mincinos?
Păi, martori mincinos putem fi fiecare dintre noi.
Slavă Domnului că l-au trimis pe Dan Andronic în judecată!
Altfel mă trezeam chemat ca martor în dosarul acestuia și dacă aș fi spus că habar n-am de relațiile sale cu Truică și cu Prințul Paul, procurorul, subordonatul Lulutzei, m-ar fi pus sub acuzare ca martor mincinos susținînd că știe el că eu știam.

Deși dacă mă gîndesc bine, nu e tîrziu să încerce Lulutza să-mi închidă și mie gura.
Uite, din cîte-mi amintesc, la un interviu din vara lui 2012, cînd i-am spus în direct că Traian Băsescu va fi suspendat s-a albit la față.
Era riscul să rămînă fără Înaltul Protector.
Dacă mă cheamă procurorul și eu spun asta despre Lulutza pot fi acuzat de martor mincinos, deoarece el știe că Șefa e cea mai vitează din lume!

 

Sursa: cristoiublog.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
PRIVIND CONTRUCTIA UNEI MEGA MOSCHEI IN BUCURESTI | Este un act de tradare a poporului roman, cedarea cu titlu gratuit a unui teren, care culmea, a apartinut familiei domnitorului martir al Ortodoxiei Constantin Brancoveanu, decapitat de turci la 15 august 1714, in ziua de Sfanta Marie, impreuna cu cei 4 copii ai sai

”este un act de tradare a poporului roman, cedarea cu titlu gratuit a unui teren,

Cele mai nocive 6 produse alimentare. Să nu spuneți că nu v-am avertizat!

Rafturile magazinelor abundă în dulciuri și bunătăți ambalate în pachete care mai de care mai

TREBUIE SĂ NE "MÂNDRIM" CU IDIOȚII NOȘTRI CONDUCĂTORI

TREBUIE SĂ NE "MÂNDRIM" CU IDIOȚII NOȘTRI CONDUCĂTORISfârșit de iulie cu inundații catastrofale în zona

Donald Trump: “Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals al Globalismului. Statul Națiune rămâne adevăratul fundament al fericirii. Nicio țară nu a prosperat vreodată dacă nu a reușit să pună pe primul plan interesele proprii”

Se-aude Iohannis? Se-aude Cioloș? "Nicio țară nu a prosperat vreodată dacă nu a reușit să

Închide