Iohannis îi ARUNCĂ ÎN AER toate calculele lui Dragnea. Anunţul de ULTIMĂ ORĂ al preşedintelui lasă tot PSD-ul FĂRĂ REPLICĂ

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Preşedintele Klaus Iohannis dă emoţii PSD-ALDE. Şeful statului susţine că va desemna noul premier după consultări cu toate partidele şi în urma unei evaluări a propunerilor. Cât priveşte majoritatea parlamentară, pe care viitorul şef al guvernului trebuie să se bazeze, Klaus Iohannis spune că aceasta se testează prin vot. Iar dacă PSD şi ALDE o mai deţin „vă spun luni, în detaliu, după consultări”, a precizat el, răspunzând unei întrebări.

Invocând scenariile care se fac la Bucureşti cu privire la majoritatea parlamentară, în urma votului din Parlament pe moţiunea de cenzură, Iohannis a subliniat faptul că “o majoritate se stabileşte prin vot”.


“Am văzut că în ţară se fac tot felul de scenarii, politicieni îmi dau sfaturi cum să numesc şi pe cine să numesc. În realitate, aceste lucruri despre cine are o majoritate se stabileşte prin vot, majoritatea se stabileşte prin vot în Parlament”, a spus Iohannis.

 

.criticnational.ro


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *