Iohannis amână bugetul pe 2017. Premierul Grindeanu și ministrul Finanțelor, chemați la Cotroceni

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

poza
Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis amână promulgarea pentru bugetul de stat pe anul 2017 și îl cheamă marți, la Cotroceni, pe premierul Sorin Grindeanu.

loading...

De asemenea, președintele l-a mai chemat la consultări și pe ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan.


Consultarea este programată pentru marți, la ora 11.

Președintele Klaus Iohannis cere o nouă consultare cu premierul înainte de aprobarea bugetului de stat pentru anul 2017, după ce, anterior a spus că bugetul se bazează pe o creștere economică nerealistă.


”Având în vedere ca astăzi Parlamentul României a transmis spre promulgare Legea bugetului de stat pe anul 2017 şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, consider oportună o întrevedere cu privire la cele două acte normative, la care vă invit împreună cu ministrul Finanţelor Publice, domnul Viorel Ştefan, marţi, 14 februarie, ora 11,00, la Palatul Cotroceni”, se arată în scrisoarea președintelui Iohannis.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
MAIOR O INGROAPA PE KOVESI – Sintagma „eveniment privat” rostita de fostul sef al SRI George Maior in fata comisiei parlamentare cu privire la vizita din casa lui Gabriel Oprea poate duce la incheierea mandatului de sefa a DNA al Laurei Kovesi. Maior nu a negat in niciun moment prezenta lui Kovesi in sufrageria lui Oprea. Daca se va dovedi ca a fost in casa lui Oprea, la un „eveniment privat”, alaturi de politicieni si sefi de servicii, Kovesi se va autoincrimina cu propria declaratie

  Fostul director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior (foto dreapta), in prezent ambasadorul

INCREDIBIL. Prof. univ. dr. Corvin Lupu: Dezvaluie planul prin care Ceausescu a fost tradat: “In 1989 depozitele alimentare ale României erau arhipline dar magazinele erau goale și românii nu aveau ce mânca”

  Prof. univ. dr. Corvin Lupu studiind arhivele ministerului Comerțului Interior si a Intreprinderii de

O altă Maria: Maria catolică, împărăteasa cerurilor! Acum putem intelege de ce Papa & Monarhia promoveaza islamul si face apel la crestinism sa il accepte. Nu pot sa subliniez cat de periculoasa este doctrina catolicismului

Papa: "Romania este gradina maicii Domnului ..." Sa va intrebati de care domn este vorba

Centenarul Nicolae Ceaușescu, este centenarul celui despre a cărui viață se pot spune, simplu și cinstit, chiar propriile sale cuvinte: „Eu mi-am făcut datoria!”.

Centenarul Ceaușescu: 26 ianuarie, "Ziua datoriei față de țară" Motto: "Sunt fiu credincios al poporului

Închide