ÎNTÂMPLARE? Avionul patronului celui mai mare lanț de clinici pentru AVORT din SUA s-a prabușit într-un cimitir lângă un monument al copilului necunoscut

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

3954-134599-12montana_2ce3af442b

loading...

În urma prăbuşirii avionului privat din Montana (SUA) într-un cimitir, mass media a raportat că au murit 7 adulţi şi 7 copii, însă a omis să raporteze câteva aspecte semnificative: avionul aparţinea lui Bud Feldkamp, deţinătorul unei serii private de clinici de avort. Cimitirul în care s-a prăbuşit avionul era unul catolic numit „Sfânta Cruce” care conţinea un „mormânt al nenăscutului” la care se rugau localnicii în fiecare joi sf. Rozariu pentru încetarea avorturilor. Acest memorial s-a înălţat în cinstea tuturor copiilor care au murit din cauza avortului.

Ştirile au mai omis să spună Irving „Bud” Feldkamp a achiziţionat cu patru ani în urmă cea mai amplă afacere de avorturi din stat, „Family Planning Associates”, care efectuează mai multe avorturi până în primele 5 luni de sarcină în California decât orice alt furnizor de avort, inclusiv Planned Parenthood.

Plane Crash Montana

Locul accidentului

Din afacerea sângeroasă a avorturilor a putut întreţine avionul privat care a transportat familia acestuia într-o vacanţă la The Yellowstone Club. În acest accident de avion au murit două fiice de-ale lui, doi gineri şi cinci nepoţi împreună cu pilotul şi cu 4 prieteni de familie.

Feldkamp_1

Bud Feldkamp

Deşi pilotul avea o experienţă îndelungată de zbor la armată, el nu a raportat nici o problemă thenică controlorilor aviaţiei iar cauza prăbuşirii a rămas un mister.

Family Planning Associates. Foto: dexknows.com

Family Planning Associates. Foto: dexknows.com

Aceste fapte au fost consemnate de Gingie Edmonds, un activist pro-life care dă mărturie despre întâlnirea dânsului cu familia Feldkamp, rugându-se pentru ei, arătându-le mulaje fetale şi atenţionându-i să renunţe de dragul copiilor săi la afacerea cu sângele inocenţilor.

 

 

 

Sursa: avort.roganduridinierusalim.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
REZOLUTIE IMPOTRIVA SISTEMULUI SECURIST – Magistratii europeni il someaza pe presedintele Iohannis sa ia masuri pentru a stopa imixtiunea serviciilor in Justitie: “Lupta impotriva coruptiei nu poate fi realizata prin utilizarea de metode nedemocratice, similare celor sovietice… Incheierea de protocoale secrete submineaza statul de drept, democratia, independenta sistemului judiciar si dreptul la un proces echitabil… Incetarea atacurilor impotriva Curtii Constitutionale”

Rezolutie devastatoare pentru sistemul securist care a condus Romania in ultimii ani cu arma catuselor

Juramantul Masonilor si ce spune Biblia despre masonerie

Ce spune Biblia despre masonerie: Mai precis Iisus ataca masoneria !!! Deci dusmanul de moarte

Procurorii şi poliţiştii fac pe orbii şi surzii! Pădurile de la Bistriţa Bîrgăului dispar an de an

Jaf în pădurile aflate în administrarea Ocolului Silvic Bistriţa Bîrgăului, dacă este să ne luăm

Scene de groaza in Paris. Sute de migranti inarmati cu bate se BAT cu localnicii – VIDEO

Violente la metroul parizian, intre un grup de migranti si mai multi localnici. Scandalul a

Închide