Înregistrare cu Traian Băsescu recunoscând Contrabandă în Zone de Război

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Înregistrare cu Traian Băsescu recunoscând Contrabandă în Zone de Război

Voi continua serialul care cuprinde patru episoade in care voi prezenta, pe baza unor inregistrari efectuate in cadrul unei emisiuni TV “Starea de Veghe – In spatele usilor inchise”, realizata de catre ziaristul Sorin Rosca Stanescu,Bravurile Comandantului de nava Traian Basescu in anii 80. Emisiunea a fost difuzata in direct de catre postul de televiziune Prima TV la data de 23/24 iunie 1998 incepand cu ora 23.30. Traian Basescu a fost singurul invitat al acelei emisiuni. Subiectul de baza al dezbaterii a fost “Colaborarea lui Traian Basescu cu Organele fostei Securitati din Romania”. Am mai facut referire la aceste inregistrari acum circa 6 luni, articolul respectiv Traian Basescu recunoaste o falsificare de probe .

loading...
Acest serial cuprinde patru episoade si anume:

1. Sechestrare de Persoane

IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI CRISANA (1983), A SECHESTRAT LA BORDUL NAVEI SI A RAPIT DE PE TERITORIUL SIRIEI CINCI CETATENI SIRIENI PE CARE I-A ADUS IN ROMANIA, LA CONSTANTA (NU SE CUNOASTE PRETUL RASCUMPARARII).

2. Colaborarea cu Securitatea

IN CALITATEA DE COMANDANT DE NAVA A TREBUIT SA AIBE O STRANSA LEGATURA CU ORGANELE DE SECURITATE, INTOCMIND RAPOARTE DETALIATE ALE MISIUNILOR SI TOTODATA ALE ACTIVITATII SOCIALE ALE MEMBRILOR ECHIPAJULUI SI FAMILIILOR ACESTORA.

3. Incendiere de Nave si Falsificare de Probe

IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI ARGES, IN 1981, A INCENDIAT 38 DE NAVE SI RADA PORTULUI ROUEN DIN FRANTA. ADEVARUL A FOST AFLAT IN 1998.

4. Contrabanda in Zone de Razboi

IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI PETROLIERE CRISANA, A EXECUTAT ACTIVITATI DE CONTRABANDA (1983-84) CU PRODUSE PETROLIERE, PENTRU UNUL DINTRE STATELE COMBATANTE, IN ZONA DE CONFLICT  RAZBOI (LIBAN), ZONA SUPUSA EMBARGOULUI ONU PROBA FAPTELOR TERORISTE.

Bravurile Comandantului de nava Traian Basescu in anii 80


Episodul 4:

Contrabanda in Zone de Razboi

IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI PETROLIERE CRISANA, A EXECUTAT ACTIVITATI DE CONTRABANDA (1983-84) CU PRODUSE PETROLIERE, PENTRU UNUL DINTRE STATELE COMBATANTE, IN ZONA DE CONFLICT – RAZBOI (LIBAN), ZONA SUPUSA EMBARGOULUI ONU PROBA FAPTELOR TERORISTE.
Inregistrare cu Traian Basescu recunoscand Contrabanda in Zone de RazboiAcesta este presedintele Romaniei, cel care conduce destinele acestei tari de aproape 10 ani.

Este cel care a executat activitati de contrabanda in zone supuse embargoului.
Fac un apel la toti cei care au posibilitatea sau dorinta sa mediatizeze acest fapte al acestui individ care a injosit aceasta natiune, sa distribuie aceste articole si respectiv aceste inregistrari pe toate canalele de comunicare sociale si respectiv blogosfera.
Este momentul in care fiecare dintre noi avem aceasta datorie fata de patrie sa-i restabilim demnitatea de odinioara.
A sosit momentul ca acesti parveniti sa plece de la putere si sa plateasca fiecare individual pentru faptele lor.
The End


Sursa:http://stareanatiunii.comFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *