Înregistrare cu Traian Băsescu recunoscând Colaborarea cu Securitatea

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Înregistrare cu Traian Băsescu recunoscând Colaborarea cu Securitatea 


loading...
Băsescu recunoaște că și-a turnat familia la Securitate


Voi continua serialul care cuprinde patru episoade in care voi prezenta, pe baza unor inregistrari efectuate in cadrul unei emisiuni TV “Starea de Veghe – In spatele usilor inchise”, realizata de catre ziaristul Sorin Rosca Stanescu,Bravurile Comandantului de nava Traian Basescu in anii 80. Emisiunea a fost difuzata in direct de catre postul de televiziune Prima TV la data de 23/24 iunie 1998 incepand cu ora 23.30. Traian Basescu a fost singurul invitat al acelei emisiuni. Subiectul de baza al dezbaterii a fost “Colaborarea lui Traian Basescu cu Organele fostei Securitati din Romania”. Am mai facut referire la aceste inregistrari acum circa 6 luni, articolul respectiv Traian Basescu recunoaste o falsificare de probe .
Acest serial cuprinde patru episoade si anume:

1. Sechestrare de Persoane

IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI CRISANA (1983), A SECHESTRAT LA BORDUL NAVEI SI A RAPIT DE PE TERITORIUL SIRIEI CINCI CETATENI SIRIENI PE CARE I-A ADUS IN ROMANIA, LA CONSTANTA (NU SE CUNOASTE PRETUL RASCUMPARARII).

2. Colaborarea cu Securitatea

IN CALITATEA DE COMANDANT DE NAVA A TREBUIT SA AIBE O STRANSA LEGATURA CU ORGANELE DE SECURITATE, INTOCMIND RAPOARTE DETALIATE ALE MISIUNILOR SI TOTODATA ALE ACTIVITATII SOCIALE ALE MEMBRILOR ECHIPAJULUI SI FAMILIILOR ACESTORA.

3. Incendiere de Nave si Falsificare de Probe

IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI ARGES, IN 1981, A INCENDIAT 38 DE NAVE SI RADA PORTULUI ROUEN DIN FRANTA. ADEVARUL A FOST AFLAT IN 1998.

4. Contrabanda in Zone de Razboi

IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI PETROLIERE CRISANA, A EXECUTAT ACTIVITATI DE CONTRABANDA (1983-84) CU PRODUSE PETROLIERE, PENTRU UNUL DINTRE STATELE COMBATANTE, IN ZONA DE CONFLICT RAZBOI (LIBAN), ZONA SUPUSA EMBARGOULUI ONU PROBA FAPTELOR TERORISTE.

Bravurile Comandantului de nava Traian Basescu in anii 80Episodul 2:

Colaborarea cu Securitatea

IN CALITATEA DE COMANDANT DE NAVA A TREBUIT SA AIBE O STRANSA LEGATURA CU ORGANELE DE SECURITATE, INTOCMIND RAPOARTE DETALIATE ALE MISIUNILOR SI TOTODATA ALE ACTIVITATII SOCIALE ALE MEMBRILOR ECHIPAJULUI SI FAMILIILOR ACESTORA.
  Inregistrare cu Traian Basescu recunoscand Colaborarea cu SecuritateaAcesta este presedintele Romaniei, cel care conduce destinele acestei tari de aproape 10 ani.
Este cel care a colaborat cu fosta securitate intocmind dosare si rapoarte care faceau referire la colegii lui si familiile acestora.
Dupa cum recunoaste, a colaborat cu Securitatea dar nu a facut politie politica. Halal consolare.
Fac un apel la toti cei care au posibilitatea sau dorinta sa mediatizeze aceste fapte al acestui individ care a injosit aceasta natiune, sa distribuie aceste articole si respectiv aceste inregistrari pe toate canalele de comunicare sociale si respectiv blogosfera.
Este momentul in care fiecare dintre noi avem aceasta datorie fata de patrie sa-i restabilim demnitatea de odinioara.
A sosit momentul ca acesti parveniti sa plece de la putere si sa plateasca fiecare individual pentru faptele lor.
Va continua …. Sursa:http://stareanatiunii.com
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Tara asta se afla in dezastru datorita presei oficiale care a dezinformat publicul cu privire la politicienii candidati in functii politice / evitarea de a informa inseamna tot dezinformare

Asta nu e nimic ce le-a facut sasul votantilor lui naivi sa le zic asa,

Dictatură-n toată regula! Zeci de școli din Anglia interzic fetelor să mai poarte fuste pentru a nu ofensa elevii transgender

Aproximativ 40 de școli secundare din Anglia au interzis fetelor să mai poarte fuste la

Cine a comandat spionarea șefei DNA. Este un personaj foarte bogat și influent din România

O persoană cu influenţă în România, la cel mai înalt nivel în stat, care putea

AVION PRIVAT PENTRU KOVESI – Deputatul Sebastian Ghita si-a completat denuntul cu date si fotografii despre avionul pe care l-a folosit impreuna cu Mihnea Costoiu pentru a merge la Cluj sa il convinga pe profesorul Gheorghita Mateut, membru al Comisiei tehnice, sa dea girul ca lucrarea de doctorat a Laurei Kovesi nu reprezinta un plagiat (Foto)

"Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat marti, 4 octombrie 2016, la Parchetul Inaltei Curti in dosarul

Închide