INGRIJORATOR! Seful NATO ne vrea PREGATITI PENTRU RAZBOI !

by „Eu recomand României să-și crească cheltuielile bugetare pentru apărare și să-și continue această creștere de anul trecut pentru anii care vor veni. Această măsură este deosebit de importantă pentru […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

INGRIJORATOR ! Seful NATO ne vrea PREGATITI PENTRU RAZBOI !

„Eu recomand României să-și crească cheltuielile bugetare pentru apărare și să-și continue această creștere de anul trecut pentru anii care vor veni. Această măsură este deosebit de importantă pentru țările noastre, având în vedere că trebuie să răspundă unor provocări de apărare într-o lume în schimbare, în care avem cereri crescânde pentru securitate și apărare”, a spus Stoltenberg, într-o conferință de presă comună cu premierul Dacian Cioloș, la sediul NATO.

loading...

Prin vocea secretarului său general Jens Stoltenberg, NATO a recomandat marți României să își crească cheltuielile militare, prevăzând și mai mulți bani bugetari pentru apărare.

România a crescut deja până la 2 la sută, bugetul apărării.

De retinut ca recomandările de până acum, chiar dacă mergeau în aceiași direcție, nu erau atât de directe și tranșante.

 

sursa 

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate.

Contact: office@stiri-extreme.ro