INCULPAREA LULUTEI – Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o dea afara pe Laura Kovesi

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
INCULPAREA LULUTEI – Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o dea afara pe Laura Kovesi: “Reabilitarea credibilitatii institutiei, pentru ca au avut atatea esecuri in ultima perioada incat ceva trebuie sa se intample acolo… Ce se intampla acum cu dosarele este inacceptabil… Presedintele, daca tine la institutie, ar trebui sa o schimbe destul de repede”. Fostul deputat Gelu Visan merge mai departe: ”Trimiterea in judecata a Laurei Kovesi, o prioritate pentru Romania”
loading...

Fostul presedinte Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o schimbe cat mai repedepe Laura Kovesi (foto) de la conducerea DNA. Si asta pentru ca urgenta numarul 1 in momentul de fata este reabilitarea credibilitatii parchetului anticoruptie, avand in vedere esecurile din ultima perioada.

Traian Basescu a declarat pentru Agerpres luni, 5 februarie 2018, ca trebuie adus DNA-ul macar la nivelul si credibilitatea pe care le avea in timpul lui Daniel Morar, “cand nu prea plecau dosare fara probe consistente”. Basescu a tinut, de asemenea, sa-i transmita si un mesaj ministrului Justitiei Tudorel Toader: “Ar trebui sa aiba o atitudine dupa finalizarea raportului Inspectiei, nu mai poate ramane asa”.

Iata declaratiile facute de Traian Basescu luni, 5 februarie 2018:

Trebuie spus foarte clar ca urgenta numarul 1 in momentul de fata, in ceea ce priveste DNA-ul, estereabilitarea credibilitatii institutiei, pentru ca au avut atatea esecuri in ultima perioada incat ceva trebuie sa se intample acolo.(…)
Trebuie adus DNA-ul macar la nivelul si credibilitatea pe care le avea in timpul lui Morar, cand nu prea plecau dosare fara probe consistente. Au fost dosare ratate si in timpul lui Morar, si e firesc sa fie un procentaj de rateuri ale procurorilor, dar ce se intampla acum, cu dosarele, in ultima perioada, este inacceptabil. (…)
Mi-e foarte greu sa va spun ce decizie va lua presedintele. Daca tine la institutie ar trebui sa o schimbe destul de repede. De asemenea, ministrul Justitiei ar trebui sa aiba o atitudine dupa finalizarea raportului Inspectiei, nu mai poate ramane asa”.

Gelu Visan: “ Trimiterea in judecata a Laurei Kovesi”

Pe de alta parte, fostul deputat Gelu Visan cere, intr-o postare facuta pe Facebook, desfintarea parchetului anticoruptie si trimiterea in judecata a Laurei Kovesi, acuzand faptul ca DNA si Kovesi au adus Romania in pragul falimentului”. Gelu Visan atrage atentia ca fiecare zi cu DNA la putere este o zi pierduta pentru Romania: “Romania a ajuns bataia de joc a unei gasti de banditi, care si-au batut joc de oameni, i-au arestat, i-au tinut in puscarii, i-au terorizat doar pentru a arata Lumii ca Romania este cea mai corupta tara de pe Mapamond si pentru a prelua ei Puterea Totala”.

Iata postarea facuta pe Facebook de Gelu Visan:

Adio, DNA!
Desfiintarea DNA si trimiterea in judecata a Laurei Codruta Kovesi, o prioritate pentru Romania!
DNA si Laura Codruta Kovesi au adus Romania in pragul falimentului:
Romania a ajuns bataia de joc a unei gasti de banditi, care si-au batut joc de oameni, i-au arestat, i-au tinut in puscarii, i-au terorizat doar pentru a arata Lumii ca Romania este cea mai corupta tara de pe Mapamond si pentru a prelua ei Puterea Totala.
Romania a fost atacata sistematic de aceasta gasca, doar pentru ca un Sistem Ascuns sa preia puterea Politica, Economica si Financiara in Romania.
Dupa desfiintarea DNA, care a promovat cea mai perfida coruptie din Romania, Coruptia Statului Institutionalizat, de-abia atunci putem vorbi de legi care sa promoveze Anticoruptia, de o Romanie care sa se desparta de Stalinism si sa se bata cu Neomarxismul si Globalizarea fortata, de o Natiune Romana Libera!
Experimentul DNA, imaginat in laboratoare straine Romaniei, a fost un esec, ca toate experimentele ganditein laboratoarele Neomarxiste.
Fiecare zi cu DNA la putere este o zi pierduta pentru Romania”.


Sursa: Luju.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *