INCREDIBIL! Premierul Bulgariei i-a zis lui Macron să lase tonul mai jos

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Premierul bulgar Boiko Borisov i-a sugerat președintelui Franței, Emmanuel Macron, chiar de față cu acesta, să-și revizuiască tonul față de Polonia și de Ungaria. Liderul de la Sofia a mai susținut că statele UE pot ajunge, până la finele anului, la un compromis în privința unei noi directive pentru muncitorii detașați.

De altfel, Boiko Borisov a cerut tuturor statelor membre ale Uniunii să coboare tonul confruntării cu Polonia și Ungaria.


“Polonia și Ungaria nu sunt numai prietenii noștri, sunt și parte a Uniunii Europene. Le face rău țărilor UE să intre în confruntare directă”, a insistat Borisov, informează Reuters.

Vineri, Emmanuel Macron a criticat dur refuzul Poloniei de a înăspri directiva privind munca detașată. Acesta a susținut că, prin atiutudinea sa, Varșovia se îndepărteză de Europa. În replică, șeful diplomației poloneze l-a acuzat pe Emmanuel Macron că nu știe ce se întâmplă în această parte a Europei. La rândul său, premierul polonez Beata Szydlo l-a acuzat pe Macron de aroganță și lipsă de experință.


 

Sursa: realitatea.net

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “INCREDIBIL! Premierul Bulgariei i-a zis lui Macron să lase tonul mai jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *