INCOLONAREA SI LA PUSCARIE – Inregistrare exploziva cu Traian Basescu despre Kovesi, Coldea, Camelia Bogdan si executia lui Dan Voiculescu

Capitalism Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

INCOLONAREA SI LA PUSCARIE – Inregistrare exploziva cu Traian Basescu despre Kovesi, Coldea, Camelia Bogdan si executia lui Dan Voiculescu: “Ba, da’ sa vezi cand imi spuneau ca il luam pe Mustata… Imi spunea maine il luam pe Mustata si intra Bogdan… Spuneau am vorbit cu Bogdan si a spus ca daca aveam Codul penal ii dadea 20 de ani, a putut sa-i dea doar zece… Sa-l vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii… Ba, Bogdan, eu te stiu cine esti!” (Audio)

 

loading...

Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar este obligat sa se sesizeze de urgenta si sa dispuna declansarea unei anchete care sa ii vizeze pe fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, pe seful operativ al SRI, generalul Florian Coldea, pe sefa DNA, dr. Laura Kovesi, si pe judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti. Este obligatoriu sa se intample acest lucru dupa ce fostul deputat Sebastian Ghita a dat publicitatii o inregistrare audio exploziva despre modul in care s-a planificat executia lui Dan Voiculescu. Este o inregistrare cu Traian Basescu, asa cum sustine Ghita, in care fostul presedinte vorbeste despre intalnirile cu Coldea si Kovesi, despre arestarea judecatorului Stan Mustata pentru ca in locul sau sa intre Camelia Bogdan si despre cum Camelia Bogdan s-ar fi confensat ca daca putea i-ar fi dat 20 de ani de inchisoare lui Dan Voiculescu.

Inregistrarea este extrem de grava si impune de urgenta o reactie din partea PICCJ. In mod normal, in cazul in care faptele relatate in respectiva inregistrare se confirma, toti cei implicati ar trebui sa fie bagati la puscarie.


Iata mesajului lui Sebastian Ghita si inregistrarea audio in care ar aparea Traian Basescu:

Buna seara. Sunt multe persoane carora in acesti 10 ani li s-au facut mari nedreptati. Cazurile pe care le cunosc indeaproape cu amanunte si stiu cat de nedrept, incorect au fost aranjate si masluite sunt cel al lui Adrian Nastase, cel al lui Seres, felul in care lui Geoana i s-au furat alegerile, felul in care au fost pacaliti milioane de romani la suspendarea lui Basescu, felul in care a fost deturnata vointa Monei Pivniceru la numirea lui Kovesi, cazul lui Voiculescu cu Camelia Bogdan si judecatorul Mustata, felul in care s-a masluit dosarul Voiculescu-Bendei, felul in care s-a aranjat dosarul Sarbu pe adresa secreta a lui Florian Coldea, felul in care s-a masluit dosarul Pescariu, Stelian Gheorghe, Microsoft si cazul fostului ofiter SRI Daniel Dragomir si a legaturii sale cu firma de PR a SRI si a Mihaelei Nicola.


Nu doar eu cunosc aceste lucruri. Ascultati-l, va rog, pe fostul presedinte Traian Basescu ce povesteste despre intamplarile din biroul sau pe care le-a inregistrat, intamplari desfasurate in prezenta lui Florian Coldea, a Codrutei Kovesi, a Cameliei Bogdan. Daca asta vi se pare justitie, atunci nu mai am ce spune:

Interlocutor: Si aveti inregistrari cu toti?

Traian Basescu: Coldea, doamna Kovesi, judecatoarea Camelia Bogdan. Ba, da’ sa vezi conversatia cand imi spuneau ca il luam pe Mustata din complet. Da? Hai baieti sa-l aruncam in aer! Vreti sa-mi distrugeti familia?

Interlocutor: Ce stat este asta, domnule presedinte?

Traian Basescu: Eu v-am spus de cateva ori, stat mafiot, na, eu stiu ce spun.

Interlocutor: Probleme cu dosarul Voiculescu?

Traian Basescu: Sa-i vezi cand vorbeau a doua zi dupa condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile inainte, s-a implinit. Cum imi spunea maine il luam pe Mustata si intra Bogdan. Sa-i vezi dupa o zi cand spuneau am vorbit cu Bogdan si a spus ca daca aveam codul penal ii dadea 20 de ani, a putut sa-i dea doar zece. Pe urma trage concluziile Coldea, stii. Sa-l vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii.

Interlocutor: Sunteti suparat pe ei.

Traian Basescu: Bogdan este, a intrat judecator in dosarul ginerelui. Un judecator care duce dosarul de-un an este schimbat si la ultimul termen a intrat Bogdan. Ba, Bogdan, eu te stiu cine esti!

B1 TV.

“Sunt multe persoane cărora în aceşti 10 ani li s-au făcut mari nedreptăţi, cazurile pe care le cunosc îndeaproape, cu amânunte, şi ştiu cât de nedreăpt, incorect, au fost aranjate, măsluite sunt cel al lui Adrian Năstase, Sereş, felul în care lui Geană i s-au furat alegerile, felul în care au fost păcăliţi milioane de români la suspendarea lui

Băsescu, felul în care a fost deturnată voinţa Monei Pivniceru la numirea lui Kovesi. Cazul lui Voiculescu cu Camelia Bogdan şi judecătorul Mustaţă, felul în care s-a măsluit dosarul Voiculescu- Bendei, felul în care s-a aranjat dosarul Sârbu pe adresa secretă a lui Florian Coldea, felul în care s-a măsluit dosarul Pescariu- Stelian Gherghe, Microsoft, şi cazul fostului ofiţer SRI, Daniel Dragomir şi al legăturii sale cu firma de PR a SRI-ului şi a Mihaelei Nicola. Nu doar eu cunosc aceste lucruri, ascultaţi-l pe fostul preşedinte Traian Băsescu ce povesteşte despre întâmplările din biroul său pe care le-a înrefgistrat, întâmplări înregistrare în prezenţa lui Florian Coldea, a Codruţei Kovesi, a Cameliei Bogdan.

Discuţie Interlocutor – Traian Băsescu

Şi aveţi înregistrări cu toţi? Coldea, Doamna Kovesi, judecătoarea Camelia Bogdan. Bă, da’ să vezi conversaţia când îmi spuneau că îl luam pe Mustaţă din complet.

Da? Hai, băieţi, să-l aruncăm în aer! Vreţi să îmi distrugeţi familia?

Ce stat e acesta, domnule preşedinte?

 

Sursa: luju.ro / b1.ro

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *