Inca un pas de la republica la monarhie !!! Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca va depune un nou proiect de lege privind Casa Regala, care va intra in procedura parlamentara ! Deci “suveranii” incet si sigur isi preiau tara si in-REGIS-tratii lor !!

Capitalism Masonerie Monarhie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca va depune un nou proiect de lege privind Casa Regala, care va intra in procedura parlamentara si va fi adoptat pana la sfarsitul acestei sesiuni.

loading...

“S-a realizat un nou proiect de lege impreuna cu dumnealor (Casa Regala – n.red.) care va intra sau urmeaza sa intre imediat in procedura parlamentara zilele acestea.Categoric va fi adoptat pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare“, a declarat Dragnea, intrebat daca va depune un nou proiect de lege privind Casa Regala.Amintim ca, la inceputul lunii, proiectul pentru reglementarea statutului juridic al Casei Regale a Romaniei a fost retras din circuitul legislativ chiar de initiatori, Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea.


Calin Popescu Tariceanu a explicat atunci ca este in lucru un nou proiect, precizand ca au existat si consultari cu reprezentantii Casei Regale.

La randul sau, Liviu Dragnea declarase ca proiectul avea potentiale riscuri de neconstitutionalitate, motiv pentru care s-a decis rescrierea lui.”


Banca Nationala este controlata de Casa Regala prin Mugur Isarescu , iata de ce :  https://www.stiri-extreme.ro/informatie-soc-regele-mihai-si-mugur-isarescu-sunt-defapt-verisori/

Surse: ziare.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *