INALT OFITER NATO: IN VARA ACEASTA LUMEA VA FI PROBABIL ÎN RAZBOI

Ceausescu Conspiratii Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un înalt oficial NATO a declarat pentru fostul analist de informații NSA. John Schindler ca lumea „va fi probabil în război” cândva în această vară.

loading...

„Vom fi probabil în război în această vară, dacă avem noroc nu va fi unul nuclear”, a declarat oficialul săptămâna trecută.

Deși postul de pe Tweeter a fost retransmis de peste 400 de ori, comentariul nu a atras atenția mass-media de nici un fel, acest lucru fiind ciudat având în vedere că Schindler este un fost profesor american la Colegiul Naval de Război și este cunoscut de a avea mai multe contacte militare la nivel înalt.


Untitled-2

Deși nu este specificat, trimiterea era aproape sigur la tensiunile în creștere dintre Statele Unite și Rusia.

O analiza a unui comentator sugereaza ca poate fi vorba despre o scurgerea  „deliberată” de informatii de catre  NATO, pentru a sublinia cât de serioasă este situația.”


La inceputul acestei luni NATO a lansat cel mai mare exercițiu militar vazut vreodată la ușa Rusiei. Moscova a răspuns prin efectuarea de exercitii militare „provocatoare” în Marea Mediterană, în coordonare cu China, la primul exercitiu naval facut vreodată care sa implice ambele superputeri.

Puterile NATO, de asemenea, participă la unul dintre cele mai mari exercitii militare aeriene efecutate vreodata in Europa începând de astăzi, cu Statele Unite, Marea Britanie, Elveția, Olanda, Germania, Franța, Finlanda, Norvegia și Suedia toate implicate într-un exercițiu de 12 zile.

Tensiunile sunt de asemenea in crestere între SUA și China, Global Times, o sursa media de stat deținuta de Partidul Comunist a avertizat astăzi că „războiul este inevitabil” dacă Washingtonul nu inceteaza cu avertismentele la adresa Beijing-ului pentru a stopa construirea de insule artificiale în Marea Chinei de Sud.

„Dacă Statelor Unite va considera ca Beijing-ul a intrecut limita cu activitățile sale din Marea Chinei de Sud, atunci un război SUA-China este inevitabil „, a declarat sursa respectiva. „Intensitatea conflictului va fi mai mare decât isi pot imagina oamenii.”

Săptămâna trecută, CNN a arătat cum Marina Chinei a emis în mod repetat avertismente la avioanele de supraveghere americane care zboară deasupra Mării Chinei de Sud.

Miliardarul George Soros a avertizat, de asemenea, săptămâna trecută, că planeta se îndrepta spre un al treilea război mondial, ca urmare a unui potențial colaps economic în China.(Aceasta fiind doar o manipulare, China fiind de fapt cea mai puternica economie la nivel mondial)

Menționând ca Beijing-ul ar putea avea nevoie să-si convinga populatia că se confruntă cu o amenințare externă, pentru a evita un colaps intern(Alta manipulare, acest lucru de fapt se intampla cu SUA), Soros a spus că, „există un pericol real odata ce Rusia s-a aliniat cu China din punct de vedere politic și militar, in acest fel amenințarea inceperii celui de al treilea război mondial devine reală.”

Intr-un editorial al ziarului People’s Daily publicat în septembrie anul trecut, profesorul chinez Han Xudong, de asemenea, a avertizat că Beijing ar trebui să se pregătească pentru un al treilea război mondial, care ar putea apărea din conflictul dintre Statele Unite și Rusia, pretextul fiind Ucraina. –infowars.com

sursa: vremuritulburihttp://meritocratia.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “INALT OFITER NATO: IN VARA ACEASTA LUMEA VA FI PROBABIL ÎN RAZBOI

  1. Kerry a devenit un “Chamberlain” ! Asta ne va costa. Stim de la Hitler. De acum incolo drumul lui Putin catre europa rasariteana este deschis ! Cat de cruda este istoria ! Cum isi pot pierde dupa 70 de ani, orice simt al realitatii, pe care in postarile mele, la toti. inclusiv liderilor lumii, le-am sugerat sa citeasca sau sa reciteasca cartea publicata dupa al doilea razboi mondial de Genevieve Tabouis ”20 ANS SUSPENSE DIPLOMATIQUE” ca sa inteleaga ce urmeaza cand te retragi lipsit de fermitate in fata unui conducator politic lipsit de scrupule, chiar daca comportarea lui are la baza o suferinta sau alte tulburari comportamentale. Putin se poarta cu Merkel, Holande si Porosenco, ca seful de banda care intra in gospodaria care trebuie jefuita, si tine de vorba pe stapan si pe musafiri, in timp ce banda opereaza, pe nebagate seama, astfel ca la sfarsitul vizitei, sa se arate, neputincios ca nu va putea sa determine pe cei din banda, sa restitue, ceeace si-au insusit deja. Sunt foarte trist ca se intampla asa ! Ca sa se evite acum un al treilea razboi mondial, depinde de resursele Federatiei Ruse de a gasi un nou “Gorbaciov” dornic sa faca impreuna cu UE. o “casa europeana” care sa cupleze tehnologia Europei Occidentale cu rezervele materiale si energetice ale Federatiei Ruse. Romania care este prinsa la mijloc, va trebui sa joace cartea castigatoare, asa cum a facut Regele Ferdinant si Regina Maria, in timpul primului razboi mondial ! Asta este rolul istoric al lui Iohannis ! Vom vedea cum se va descurca !

    1. Petre, permite-mi un sfat prietenesc: lasă-te de analize politice și geo-strategice…nu înțelegi ce se întâmplă în lumea asta și, mai ales, de ce se întâmplă așa! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *