În august se opresc arestările! | Veste neaşteptată pentru politicienii şi afaceriştii vânaţi de procurori

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


Iata ca minunea pentru care s-au rugat atata puzderie de politicieni, demnitari si importanti oameni de afaceri abonati la contracte cu statul va avea loc! Mai mult, nici macar nu mai este chiar atat de mult pana la aceasta „izbavire” juridica, toti cei vizati de diverse anchete mai avand de tras de timp doar o luna de zile.

loading...

Pentru ca, in luna august, se opreste valul de arestari. La toate nivelurile si structurile deopotriva. Nu, nu este o cacealma, ci o masura cat se poate de pragmatica adoptata de mai-marii structurilor implicate in acest razboi total de combatere a coruptiei, evaziunii fiscale si marii criminalitati deopotriva. Pentru ca, dupa ce au tras intr-un ritm nebunesc in ultimul an, procurorii si politistii judiciari care ii sprijina in activitate isi vor lua concediile de odihna pe anul in curs in luna august.


Ultimul val

Declansarea „tsunami”-ului anticoruptie a necesitat un efort uman fara precedent, nivelul de munca al procurorilor DNA fiind unul de-a dreptul urias. De asemenea, la fel stau lucrurile si in ceea ce ii priveste pe principalii colaboratori ai procurorilor anticoruptie, indiferent ca este vorba de politistii de la judiciar, „mascatii” Jandarmeriei sau ofiterii serviciilor secrete care asigura sprijinul informativ si logistic necesar. Insa lucrurile stau asijderea si in cadrul celorlalte structuri, pentru ca atat procurorii DIICOT, dar si cei de la Parchete au depasit la randul lor „planul” de anchete instrumentate si arestari in ultimul an. Astfel ca, este logic, fiecare dintre acestia, procurori, politisti si ofiteri de informatii, asteapta un concediu binemeritat, mai ales ca, in ultima vreme, nu a fost loc de „medicale”, invoiri sau alte libere, bagand in schimb doar ore suplimentare in draci. Insa acum mai trebuie sa faca un ultim efort, pe parcursul lunii iulie fiecare tragand cat se poate de tare, pentru a incheia cat mai multe dosare sau barem pentru a le lasa in ordine pe cele aflate inca in instrumentare si care necesita cercetari mai complexe.


Doar urgentele flagrante

Asadar, pentru o cat mai buna eficientizare a activitatii, tinant cont mai ales de numarul imens de anchete aflate in derulare, s-a decis, fie si neoficial, ca procurorii si politistii aferenti de la judiciar, inclusiv cei detasati pe langa diverse Parchete, sa-si ia concediile de odihna legale pe parcursul lunii august. Este modalitatea prin care, in ultimele sase luni, s-a reusit evitarea unui adevarat blocaj judiciar. Pentru ca, daca ar fi intrat in concediu ba unii procurori, ba politistii sau furnizorii de ponturi informative, atunci ar fi fost incetinit semnificativ ritmul derularii anchetelor. In schimb, asa, se va face pur si simplu o pauza de o luna. In care, totusi, se va asigura permanenta, ramanand de serviciu personalul necesar pentru instrumentarea urgentelor flagrante. Insa, in afara de acestea, grosul celor vizati de anchetele procurorilor pot respira usurati. Desigur, daca nu se gandesc la faptul ca aceasta perioada de concediu nu este de fapt decat linistea de dinaintea furtunii…

 

Sursa: enational.rohttp://www.nasul.tv

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Iată de ce a fost asasinat Ceauşescu! Adevărul ieşit acum la iveală…

Cu privire la subiect, în mod sigur voi primi şi de această dată o invitaţie

În prezent, 16 copii români din șapte familii sunt în custodia autoritatilor norvegiene, conform MAE

Ministerul roman de Externe (MAE) a precizat că in acest moment șapte familii de cetateni români

Scandal în PSD după ce Rise Project a publicat discuţiile dintre liderii partidului. Pleşoianu: „PSD e infiltrat cu slujitori ai Hidrei“/ Ştefănescu: „Trădare!“

Partidul de la televizor arată altfel în interior. Îi leagă banii – nu numai dosarele,

Primul mesaj al lui Joe Biden pentru România

Primul mesaj al lui Joe Biden pentru România: „Ţările care nu au un stat de

Închide