Important jurnalist german: CIA MEDIA face presiuni pentru un RĂZBOI MONDIAL

Conspiratii Masonerie Politica Simboluri
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Udo Ulfkotte a spus că toate rețelele de mass-media majore sunt controlate de CIA

loading...

Udo Ulfkotte, un fost editorealist de la Frankfurter Allgemeine Zeitung, unul dintre cele mai mari ziare din Germania, recunoaște că a lucrat pentru CIA.


“Am fost jurnalist timp de 25 de ani, și am fost educat să mint, să trădez, și să nu spun adevărul în public”, a declarat Ulfkotte pentru Russia Today. “Am fost susținut de Agenția Centrală de Informații, CIA. De ce? Pentru că eu sunt pro-american”, relateazainfowars.com.

El a decis să spună adevărul despre mass-media centrala controlata de catre bancheri pentru că se teme de război în Europa.


“Mass-media germană și americană încearcă să aducă războiul pentru oamenii din Europa, prin războiul cu Rusia. Acesta este un punct fără întoarcere, și am de gând să ma ridic și să spun … că nu este corect ceea ce am făcut în trecut, pentru a manipula oamenii, pentru a face propagandă împotriva Rusiei. ”

Ulfkotte a spus ca majoritatea jurnaliștilor din mass-media centrala din Statele Unite și Europa sunt “așa-numiti neacoperiti oficial,” care lucrează pentru o agenție de informații. “Cred că este în special cazul jurnaliștilor britanici, pentru că cu ei au o relație mult mai strânsă. La fel au o relatie speciala cu jurnaliștii israelieni. Desigur, si cu jurnaliștii francezi. … Si cu jurnalistii australienii,  jurnaliști din Noua Zeelandă, din Taiwan, bine, există multe țări “, a spus el.

Operațiunea Ulfk Mockingbird

Controlul CIA asupra mass-mediei centrale este bine documentat. Începând din 1948, fostul avocat de pe Wall Street, Frank Wisner, ca director al Biroului de Proiecte Speciale (în curând va deveni o divizie a CIA), a organizat Mockingbird, o operațiune conceputa pentru a converti mass-media centrala într-un vehicul de propagandă pentru elita financiară . Wisner l-a incredintat pe Philip Graham de la Washington Post pentru a conduce operatiunea și de a recruta jurnaliști, mulți dintre ei fiind dintre cei care au lucrat pentru serviciile secrete militare în timpul celui de al doilea război mondial.

“Până la începutul anilor 1950, Wisner” a avut sub control “membri respectați ai New York Times, Newsweek, CBS și alte surse media importante”, scrie Deborah Davis în cartea ei, Katharine Mare: Katharine Graham și Washington Post.

Din 1953 operațiunea a fost condusă de directorul CIA Allen Dulles și domnea peste aproape fiecare organizatie mare de știri centrala, inclusiv New York Times, revistele Time și Life, și televiziuni de stiri, în special CBS News, sub conducerea lui William Paley. În plus față de ziarele și rețelele de știri de televiziune, CIA a controlat si producția de filme de la Hollywood.

“Fișiere CIA dovedesc implicari si cu alte surse de stiri, printre ele numarandu-se: New York Herald Tribune, Saturday Evening Post, Scripps Howard, Hearst Ziare, Associated Press, United Press International, Sistemul de Radiodifuziune reciprocă, Reuters și Miami Herald, “a scris într-un articol cu Rolling Stone în 1977, Carl Bernstein, renumitul jurnalistul Watergate.

Sunt dovezi clare arata ca reteau de propaganda CIA, “marele Wurlitzer”, cum a numit-o Wisner, a existat și în 1970 si a fost dezvăluita de către Comitetul Bisericii.

 

“CIA cuprinde în prezent o rețea de mai multe sute de persoane străine din întreaga lume care oferă informații pentru CIA și uneori încearcă să influențeze opinia publica prin utilizarea de propagandă sub acoperire. Aceste persoane furnizeaza accesul direct pentru CIA, catre un număr mare de ziare zilnice sau saptamanale, catre zeci de servicii de presă și agenții de presă, posturi de radio și de televiziune, edituri comerciale, precum și alte instituții mass-media străine, ” precum a aparut intr-un raport al comisiei Congresului din 1976.

Precum arata  documentele prezentate de Alex Constantin, Mockingbird este încă prezent operațională sub o varietate de ipostaze. Unua dintre pregeniturile sale importante, Richard Mellon Scaife, a decedat de curand.

CIA Media face presiuni pentru un război catastrofal cu Rusia

Udo Ulfkotte a iesit in fata pentru că se teme de un război între Statele Unite, Europa și Rusia.

“Mass-media germană și americană încearcă să aducă războiul pentru oamenii din Europa, prin războiul impotriva Rusiei”, a declarat el pentru RT. “Acesta este un punct fără întoarcere, și am de gând să ma ridic și să spun … că nu este corect ceea ce am făcut în trecut, prin manipularea oamenilor, facand propagandă  împotriva Rusiei, iar ceea ce fac colegii mei nu este deloc corect pentru că ei sunt mituiti să tradeze nu numai poporul german ci si celelalte popoare din Europa. … Mie imi este foarte frica de un nou război în Europa, și nu-mi doresc ca el sa se intample, pentru că războiul nu vine de la sine, există întotdeauna oameni care împing spre război, iar acest lucru este facut nu numai de politicieni, ci si de jurnaliști… Ne-am trădat cititorii, doar pentru a împinge spre război. … Eu nu mai doresc acest lucru; M-am săturat de această propagandă. Trăim într-o republică bananiera și nu într-o țară democratică, în care avem libertatea presei.”

Pentru elita conducătoare, oligarhia financiară care se afla în controlul Statelor Unite, războiul este un instrument personalizat pentru centralizarea și menținerea puterii și de stabilire a unei noi ordini monetare mondiale. Tot ceea ce s-a intamplat in Ucraina a fost ca sa provoace Rusia, subiect care a căzut in ultimul timp de pe prima pagină a ziarelor.

Rusia știe ce se intampla și se pregătește acum pentru inevitabil – războiul termonuclear. Ceea ce era de neconceput cu doar doi sau trei ani in urma, Rusia ia acum în considerare o organizare pe scară largă din punct de vedere militar și ia in considerare un posibil prim atac împotriva NATO și SUA

“În opinia mea, inamicul nostru principal este SUA și blocul Nord-Atlantic,” a declarat luna trecuta Generalul Yury Yakubov, un înalt oficial al Ministerului Apararii rus

Yakubov a declarat ca Rusia si-a unit fortele de Apărare a Spațiului Aerian cu cele terestre, pe mare și forțele nucleare aeriene.

“În plus, este necesar să se conceapă condițiile în care Rusia ar putea efectua un atac preventiv”, a spus el.

 

Sursa: https://vremuritulburi.wordpress.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Important jurnalist german: CIA MEDIA face presiuni pentru un RĂZBOI MONDIAL

  1. Sunt pro American dar la lucrurile bune , poate pe undeva acest jurnalist german graieste adevar , poate ca Americii ii convine sa lupte sau de ce nu ? lupta sa fie ca si in al doilea razboi mondial pe teritoriul Europei si mai exact intre Europa si Rusia ! ”American dream” a aparut in anii urmatori celui de al doilea razboi mondial nu ? Le-a mers bine cand altora le-a fost rau nu-i asa ? (Rusia si Europa) ! Este foarte important ca de a lungul istoriei unei tari sa fi existat cat mai putine razboaie sau deloc … Ei n au avut parte de razboaie , de aceea sunt acum unde sunt ! Au fost lasati sa se dezvolte ! Romania tarisoara asta de cine nu a fost atacata ? de Imperiul Roman , de turci , de tatari , de rusi , de Imperiul Austro ungar , de alti vecini , altii si altii de aceea suntem si acum printre saracii lumii !! Si sa ne mai aducem aminte in conflictul Ucrainean , atunci cand Europa taraganea la o reactie nu tocmai dura la adresa Rusiei o doamna nu mai stiu exact din ce structura Americana facea parte se exprima nervoasa :” Fuck the European Union ” , Asta pentru ca Europa nu a raspuns extrem de dur si agresiv . Nu-i laud nici pe rusi is la fel de nesatui de teritorii si bogatiile altora din cele mai vechi timpuri . Ca sa o citez pe doamna americanca fuck si cu Rusia . Concluzia dragi americani si rusi nu vrea nimeni razboi , cu atat mai putin Europa !! Europenii , tinerii europeni pot vorbi in numele lor pentru ca stiu cum gandesc majoritatea , nu vor sa auda de vreun razboi asa ca cei care incearca sa creeze conflicte lasati-va de munca neproductiva , hai sa dezvoltam mai bine si mai strans schimburile de marfuri si bunul trai pentru toata lumea !! Ca sa inchei americaneste mai zic atat : peace !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *