Imagini REALE cu războiul din Siria | Momentul în care elicopterele rusești lansează bombe asupra țintelor „teroriste” (VIDEO)

Distribuie!by   loading... Armata rusa a anuntat duminica lovirea a 60 de tinte „teroriste” in Siria in ultimele 24 de ore. Pana la aceasta data, rusii au efectuat 39 de […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

61730431

loading...

Armata rusa a anuntat duminica lovirea a 60 de tinte „teroriste” in Siria in ultimele 24 de ore. Pana la aceasta data, rusii au efectuat 39 de actiuni miilitare cu ajutorul aviatiei.

Loviturile au fost purtate in provinciile Hama (centru), Homs (centru), Alep (nord-vest), Lattakia (vest) si in regiunea capitalei Damasc.


In apropiere de Hama, a fost distrus un post de comanda al coalitiei jihadiste Jaish al-Fatah (Armata Cuceririi), din care face parte si Frontul al-Nosra, aripa siriana a Al-Qaida.

Loviturile aeriene au avut ca rezultat bulversarea totala a organizarii Jaish al-Fatah in aceasta zona, pe care combatantii au fost nevoiti sa o paraseasca”, afirma Ministerul rus al Apararii, conform Agerpres.


La Homs, aparatele de zbor rusesti au distrus ‘o vasta retea de tuneluri fortificate’ prin care jihadistii ajungeau pe linia de front si o paraseau.

In regiunea Damasc a fost distrus un punct de aprovizionare unde Statul Islamic le livra combatantilor arme, alimente si apa, iar in provincia Lattakia, aviatia a aruncat in aer un depozit de munitie. In total, 24 de tabere de antrenament teroriste au fost distruse in ultimele 24 de ore, afirma armata rusa.

Aceasta mai sustine ca detine dovezi despre dezertari masive din randul rebelilor, impotriva carora fortele regimului sirian au lansat o ampla ofensiva terestra in urma cu 11 zile.

sursa: stirileprotv.rohttp://www.nasul.tv:

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro