HOTII CARE RECOLTEAZA ORGANE!!!! Un subiect care a terorizat intreaga tara!!!!! –

Masonerie Politica Simboluri
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Multe zvonuri au circulat despre “AMBULANTA NEAGRA”, care se presupunea ca rapeste copii si le fura organele. Intreaga Romanie era panicata la vremea respectiva de aceasta amubulanta.Oamenii erau atat de infricosati incat in Bucuresti incepusera sa atace medicii de pe ambulante cu bate si scanduri.

romanialapas.ro

loading...

romanialapas.ro


Personal la vremea respectiva, mai mult decat ce s-a spus la stiri nu pot spune ca am auzit.
Pana de curand, cand am dat o fuga pana in Maramures , unde am auzit cea mai incredibila poveste. Se pare ca ambulanta neagra a fost vazuta de catre localnici si nu numai.La marginea unui oras din Maramures, au fost gasiti de catre localnici pe o cale ferata trupurile a 4 copilasi morti. Copiilor le fusesera furate organele interne , iar trupurile lor erau strabatute de cusaturi macabre. Inca un element socant in acest caz, a fost faptul ca trupurile firave ale acelor copilasi erau intinse la rand pe calea ferata, fiecare copil avand un calus in gura iar pe frunte aveau pungute cu cate 200 de euro impreuna cu mesajul bani pentru inmormantare.

Nu stiu cat de adevarata este aceasta poveste, deoarece am cautat stiri despre acest caz si nu am reusit sa gasesc nimic. Dar daca  am spune ca este adevarat atunci este normal ca nu am gasit alte date, deoarece este logic ca astfel de cazuri terifiante sa nu fie facute publice pentru a nu crea panica si haos in randul populatiei.


romanialapas.ro

Date asemanatoare, despre copilasi gasiti fara organe au fost si in Oradea, jud Bihor. Desi politia a declarat ca zvonurile sunt neintemeiate, se spune ca trupurile unor copilasi au fost gasite aruncate la marginea unui parc , fara organe , cu o punguta cu bani in gura.Localnicilor le era atat de frica incat abia daca le mai venea sa isi trimita copii la scoala.

In Mures, deasemenea circula zvonuri despre persoane deghizate in calugari ce rapesc copii si le fura organele.Se spune ca o tanara a disparut in zona Fortuna , din Cartierul Tudor si a fost gasita cateva zile mai tarziu in padure cu oraganele scoase si cu o punguta cu bani aruncata langa ea cu mesajul bani pentru inmormantare.

Zvonuri despre cazuri asemanatoare au fost si in Sighisoara ( baiat gasit desfigurat si fara organe), in Sangeorgiu de Mures ( 11 persoane), Comuna Vargata , satul Vadu si altele.


 

Acum este la alegerea dvs. dragi cititori daca alegeti sa credeti sau nu , cert este ca fum fara foc nu exista niciodata !

 

 

– See more at: 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *