Hexipharma & Spitalele – anticamerele mortii, depopularea continuă . O fetiță de un an și o lună a murit în spital, în urma unei bronșite. Familia ei a depus plângere împotriva medicilor

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Adevarul.ro : – O fetiță de un an și o lună a murit în spital, în urma unei bronșite. Familia ei a depus plângere împotriva medicilor

loading...

O fetiță în vârstă de un an și o lună a murit în spitalul din Hunedoara, iar părinții ei îi acuză pe medici că nu au tratat-o corespunzător, cauzând astfel decesul minorei. O anchetă internă are loc în spital, iar cazul este investigat de autorități, după ce familia copilei a depus plângere.


Familia unei minore de un an și o lună a depus o plângere la Poliție, împotriva medicilor care au tratat-o pe copilă, după ce aceasta a decedat în Spitalul municipal “Alexandru Simionescu” din Hunedoara.

Potrivit anchetatorilor, minora a fost internată cu o infecție în gât la spital, pentru cinci zile, din data de 15 martie. A fost externată în 20 martie, însă după două zile s-a simțit foarte rău, iar mama ei a readus-o la spital, unde a decedat câteva ore mai târziu.


“În urma plângerii, polițiștii au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările decesului minorei”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara. O anchetă internă se desfășoară și la spitalul din Hunedoara, pentru a se stabili dacă medicii au tratat-o corect pe copilă.Potrivit medicilor legiști, moartea fetiței a fost cauzată de o bronho-pneumonie.

“În cursul acestei dimineți, am dispus convocarea în regim de urgență a Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Dr. Alexandru Simionescu Hunedoara pentru a verifica împrejurările care au dus la tragicul deces al unui copil. Am vorbit personal, în cursul acestei zile, cu membrii familiei greu încercate și vă asigur că voi face tot ceea ce este omenește posibil ca să aflăm adevărul și să luăm măsuri, astfel încât asemenea tragedii să nu se mai întâmple”, a declarat Dan Bobouțanu, primarul Hunedoarei.


Sursa: Adevărul.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Deveselu între minciună și adevăr- Minciunile

  Zilele trecute câteva personalități politico-militare din spațiul Carpato-Atlantico-Pontic puse pe poante, au anunțat și

Dezvăluiri despre un sistem din umbră care controlează statul român şi distruge orice oponent

 Ceea ce veţi citi în rândurile de mai jos pare desprins din filmele americane în

20 de țări din UE printre care şi România semnează azi la Bruxelles înființarea Armatei Federalistei UE Tăcere totală a autorităților din România pe acest subiect. Românii nu trebuie să ştie.

Vă amintiți cum ne mințea Iohannis acum un an (când tot Fluierul a scris în

Britanicii vor extrage 30 de tone de aur si argint pe luna dintr-o mina din Suceava! Uite asa pierde Romania toate bogatiile!

Suntem in repetate randuri incapabili sa profitam de bogatiile naturale vaste ale Romaniei! Rand dupa

Închide