HALUCINANT CEDO a scos BOTEZUL în afara legii

Masonerie Politica Simboluri
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

botez
Asta e vestea care va scoate din minţi absolut toţi românii, dar nu doar pe noi. CEDO a decis să interzică botezul, esenţa creştinismului. Totul se va întâmpla din luna martie a acestui an după ce Curtea Europeana a Drepturilor Omului a luat decizia definitivă.
loading...

Judecatorii europeni au apreciat ca botezul crestinesc pentru un copil care nu isi poate exprima vointa, in contextul multiculturalitatii, ii incalca acestuia dreptul fundamental de a alege! „Botezul copiilor incalca articolul 16 din Conventia Europeana, coroborat cu articolul 22: copiii, de fapt, nu au fost inca in masura sa inteleaga si sa isi exercite vointa lor libera, si, de fapt ei nu se afla intr-o pozitie de a accepta o credinta, deoarece nu sint constienti de ea. Botezul este un act care ar trebui sa fie ales in mod constient si nu poate fi impus de sus de o organizatie religioasa (in acest caz crestinismul), mai ales intr-un moment ca acesta, când Europa se afla intr-un amestec veritabil de rase, culturi si religii. Practica acestui sacrament este contrar interesului superior al copilului, in conformitate cu prevederile art. 3 din Conventia cu privire la drepturile copilului, ratificata la 25 mai 1992. Aceasta lege garanteaza libertatea personala.”, anunţă cei de la cancan.

 

 


Sursa:

 
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

7 thoughts on “HALUCINANT CEDO a scos BOTEZUL în afara legii

  1. Mi se pare normal. Omul are dreptul de a alege, botezându-l inca de mic îi înlături acest drept, iar când va ajunge la varsta maturitatii va constientiza ca este asemeni parintilor si bunicilor săi: o oaie condusa de cei ‘de sus’. Si in plus, religia a fost creata pentru a conduce oamenii. De ce noi, oamenii de rand, nu ne putem trezi si sa încercam sa schimbam ceva? Sa ne schimbam stilul de viata si gandirea care este imbacsita de prostiile comunistilor si a oamenilor care nu valoreaza nimic mai mult decat un fir de praf.

    1. Tu democratul, sa nu îți vaccinezi nici copii dacă ei nu vor, sa sa nu îi duci nici la doctor împotriva voinței lor. Frate gândiți cu picioarele nu cu capul. Copilul nu poate lua decizii singur de aceea are părinți. Când o sa fie mare alge ce vrea. Dar când e mic nu poate discerne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *