HAARP si Chemtrails ne-au furat vara 2018. Acum credeți sau vă mai trebuie dovezi?

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Anul acesta circulă pe internet teoria potrivit căreia vara lui 2018 nu va mai exista. Acest fenomen ar urma să fie unul identic cu cel din 1816, atunci când în Europa a fost foarte frig, iar nordul continentului a fost acoperit chiar de zăpadă.
Și temperaturile medii la nivel global au fost cu 0,4 – 0,7 grade mai mici decât cele normale, potrivit Descoperă.ro.

loading...

Un motiv este reprezentat de un minim istoric al activității solare, la care s-a adaugat efectul de iarnă vulcanică provocat de o serie de erupții care avuseseră loc în anul precedent, 1815, culminand cu erupția vulcanului indonezian Tambora.


Pe internet circulă teoria că fenomenul din 1816 s-ar putea repeta și în vara lui 2018, iar analistul român Sebastian Sârbu a dat mai multe detalii despre acest subiect.
„Erupţia vulcanului va cauza un nor de sulf care va duce la disparitia verii. Sulful are un efect de racire, un efect distructiv si duce la aceasta anomalie tehnica, la racire considerabila atmosferei. Din acest punct de vedere se asteapta ca lunile de schimbare de anotimp sa reprezinte niste momente critice sau favorabile in ceea ce priveste posibilitatea unei eruptii. Cred ca vom trece printr-o perioada de transformari generale cu sau fara experimente nucleare”, a declarat specialistul in fenomene climatologice.

Realitatea este ca in scopul depopularii elita emite frecvente HAARP care sa acopere cerul cu o pacla si sa creeze un efect de sera, care sa opreasca contactul omului cu soarele, contact ce e necesar pentru ca omul sa traiasca sanatos. Undele HAARP impreuna cu chemtrailsurile de pe cer isi fac bine treaba, chiar si in zile insorite, soarele sa nu mai fie vizibil pe cer, existand doar o patura de nori pe timpul zilei, o patura artificiala, care sa faca pe oameni sa creada ca este innorat, in realitate in spatele norilor sa fie senin.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Un ministru din guvernul Cioloş face o declaraţie uluitoare: ‘Efectiv, otrăvim populaţia’

    Un ministru din guvernul lui Dacian Cioloş face o declaraţie uluitoare. Multe produse

Perkins a spus că scopul asasinilor economici este acela de a privatiza totul.

John Perkins: Monsanto şi Chevron folosesc asasini economici. ORICINE încearcă să convingă poporul român că

Este pentru prima dată în ultimii 28 de ani când statul preia controlul unei companii. Decizie istorică. 2.700 de angajaţi de la Şantierul Naval 2 Mai Mangalia răsuflă uşuraţi: Statul va deveni acţionar majoritar, cu 51%, după ce s-a înţeles cu olandezii de la Damen.

Ministerul Economiei a finalizat negocierile cu Damen Shipyards Group. Statul român va deveni acţionar majoritar

EXCLUSIV – Sediul A.E.P. a fost spart, iar autorităţile tac! Au dispărut documente privind finanţarea controversată a USB de la alegerile locale din iunie 2016

Au dispărut documente privind finanţarea controversată a USB de la alegerile locale din iunie 2016

Închide