Gregorian Bivolaru confirmă: ”Dacian Cioloș a PRACTICAT yoga în cadrul școlii MISA” (VIDEO)

Capitalism Masonerie Spiritualitate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Bivolaru: „Dacian Cioloș nu a făcut yoga împreună cu soția dânsului, însă nu știu ce face dumnealui acasă, pentru că este treaba dumnealui”
La începutul acestui an, jurnalistul german Markus Thöß a venit în România, pentru a realiza un documentar despre MISA. Printre altele, Thöß a făcut demersuri și pentru a realiza un interviu cu Gregorian Bivolaru, care pe atunci era încarcerat în Penitenciarul Bistrița. Cum aprobarea acestui interviu a venit după ce jurnalistul german părăsise România, interviul cu Gregorian Bivolaru a fost realizat pentru N-TV, la 10 februarie a.c., cu ajutorul unui jurnalist român.

La 20 februarie, adică la câteva zile după realizarea acestui interviu, mai multe publicații anunțau, preluând o informație apărută pe facebook, că în interviul acordat postului de televiziune german, „Gregorian Bivolaru recunoaște că Dacian Cioloș i-a fost elev”. ActiveNews NU a preluat această știre. Noi aveam informații că Cioloș a fost cursant al Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), condusă de Gregorian Bivolaru, dar nu și că ar fi fost elevul lui Gregorian Bivolaru.

De altfel, două zile mai târziu, purtătorul de cuvânt al MISA a declarat  că „domnul Bivolaru nu a afirmat niciodată, absolut niciodată, că domnul Cioloș i-ar fi fost elev. Acestea au fost niște speculații pe care presa le-a preluat absolut fără să le verifice. S-a afirmat că există un interviu în care s-ar fi făcut această declarație din partea domnului Bivolaru. Cine a făcut această afirmație ar trebui să arate interviul. Domnul Bivolaru nu a afirmat niciodată acest lucru.”

Și toată lumea a considerat atunci subiectul închis. Pentru că, nu-i așa?, dacă Bivolaru n-a fost instructorul lui Cioloș, rezultă că fostul premier al României n-a practicat niciodată yoga în cadrul MISA. Fals.

Recent, am aflat că MISA îl acuză pe Markus Thöß pentru că nu a publicat integral interviul realizat cu Gregorian Bivolaru, folosind în documentarul difuzat pe postul german N-TV doar câteva fragmente din acest interviu. Am vrut să vedem care este motivul acuzațiilor pe care MISA i le aduce lui Markus Thöß și l-am rugat pe acesta să ne arate întregul interviu – materialul brut, așa cum a fost el filmat în penitenciarul Bistrița. Iar jurnalistul german a fost de acord.

Vizionând acest interviu, am avut marea surpriză să-l auzim pe Gregorian Bivolaru cum spune, cu subiect și predicat, adevărul pe care mulți l-au pus la îndoială: „Dacian Cioloș a practicat yoga în cadrul MISA”.

Redăm intregral acest fragment din interviul realizat în februarie 2017.

Reporter: Se fac foarte multe referiri la persoane publice din România care ar fi apropiate de MISA sau ar fi făcut parte sau ar face parte din MISA sau ar colabora cu firme apropiate de MISA, gen edituri, clinici naturiste, ș.a.m.d. Există aceste persoane? Și, dacă există, de ce nu afirmă public că sunt în MISA? Eu am și câteva nume pe care o să le rostesc, probabil că o să le negați pe toate, este vorba despre… Repet, sunt luate de pe internet, ce-am găsit, de la comentarii și diverse publicații…

Gregorian Bivolaru: Permiteți să spun și eu, înainte să continuați… Este necesar să precizez că adeseori există și multe minciuni, multe calomnii, care sunt difuzate în mass-media, din nefericire, curent. Tocmai de aceea, în această direcție, noi o să facem, cum s-ar spune, o clară distincție, și cele care într-adevăr sunt, putem să le confirmăm, iar cele care nu sunt, nu are rost să mințim cu privire la ele.

Reporter: Ȋntre persoanele despre care se spune că ar fi apropiate de MISA se numără, printre alții, Monica Macovei, Andreea Marin și Dacian Cioloș.

Gregorian Bivolaru: Este necesar să precizez că doamna Monica Macovei nu a participat niciodată la cursurile noastre de yoga, doamna Andreea Marin, de asemenea, nu a participat niciodată la cursurile noastre de yoga, dar, într-adevăr, mai demult, domnul Dacian Cioloș a practicat yoga, demult, cu mai mulți ani în urmă, la aceste cursuri, dar apoi s-a oprit.

Reporter: Când v-ați întâlnit ultima dată cu domnul Dacian Cioloș?

Gregorian Bivolaru: Nu am avut niciodată onoarea să mă întâlnesc cu domnul Dacian Cioloș. Aceasta este o minciună care am văzut că este adeseori vehiculată de mass-media, fără nicio bază reală, așa cum tot ceva asemănător s-a petrecut atunci când am venit în România, când am fost extrădat (n.r. – a fost arestat în Franța, la 26 februarie 2016): s-a afirmat într-un mod complet mincinos că eu am afirmat, încă din Franța, că dacă cumva am să fiu adus în România, vor cădea multe capete, pentru că am să fac fel și fel de denunțuri cu privire la cei care, zice-se, m-ar fi ajutat, și în felul acesta voi contribui, cum s-ar spune, la aruncarea după gratii a unor persoane. Aspect care era însă o minciună sfruntată, pentru că eu niciodată în viața mea nu am afirmat așa ceva. Iar acest aspect chiar a condus că, două luni după aceea, după ce am fost adus în România, am fost, cum s-ar spune, ținut în anchetă la Poliția Capitalei, pentru a se verifica dacă într-adevăr este vreo persoană care să mă fi ajutat cu ocazia plecării mele din România. Și s-au convins cu acea ocazie că nu era nimic adevărat în această direcție. Nu m-a ajutat nimeni, nimeni.

Reporter: Ȋmi cer scuze, am uitat să menționez un singur lucru în ce-l privește pe Dacian Cioloș. Era întrebarea dacă a făcut yoga dânsul, împreună cu soția dânsului.

Gregorian Bivolaru: Domnul Dacian Cioloș nu a făcut yoga împreună cu soția dânsului, însă nu știu ce face dumnealui acasă, pentru că este treaba dumnealui. Dar dumnealui a făcut, cu mulți ani în urmă, yoga în cadrul acestei școli, dar asta nu îl incriminează cu nimic. Pentru că după aceea, s-a oprit și nu a mai venit la aceste cursuri niciodată.

Quod erat demonstrandum. Marele secret al fostului premier Dacian Cioloș este că el a fost, într-adevăr, cursant al MISA. Ȋn zilele noastre, soția lui, Villemin Valerie Denise, organizează, contra cost, cursuri de „reducere a stresului prin Mindfulness – 8 săptămâni (MBSR®)”, ce „are ca metodă de bază focalizarea atenției asupra senzațiilor corporale, a emoțiilor, a fluctuațiilor gândurilor, respirației și a sunetelor”. Ȋnsă Gregorian Bivolaru are dreptate: ce face Dacian Cioloș acum, acasă, este chiar treaba dumnealui…

Sursa: stiri-extreme.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Gregorian Bivolaru confirmă: ”Dacian Cioloș a PRACTICAT yoga în cadrul școlii MISA” (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *