Gratierea e nimic ! Rudele lui Kovesi si Coldea abonate la contracte penale cu statul ! Asteptam tinerii frumosi&liberi in strada !

Capitalism Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


Ultimele saptamani au adus in opinia publica o avalansa de informatii despre fratele si cumnata Codrutei Kovesi , despre dosare nesolutionate , despre contracte cu statul . Ieri ziarele ne prezentau situatia varului lui Coldea care avea nu mai putin de 5000 de contracte cu statul in valoare de 85 milioane euro . In privinta acestora nu s-a luat pana acum nici o masura concreta iar praful s-a asternut in cantitati uluitoare pe dosarele care le poarta numele .

loading...

In orice stat de drept asemenea informatii conform carora sefii celor mai importante institutii de forta isi protejeaza in asemenea hal rudele ar fi dus la un scandal de proportii iar tinerii iesiti in strada ar fi avut un motiv cu adevarat real de a manifesta impotriva institutiilor statului , numai ca ONG-urile care orchestreaza asemenea manifestatii sunt dependente de banii acestor institutii si de contractele pe care aceste institutii nu le verifica !


 Sursa: rdo.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *