Gheorghe Piperea: ”Oare ce-ar zice Manole Le Maçon daca și-ar vedea dizolvată și lichidată organizația și mașinăria de câștigat în afacerile judiciare?”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Intr-o petitie catre CSM, judecatoarea exclusa din magistratura, Camelia Bogdan, sustine ca inspectorul-sef al CSM (responsabil cu anchetele disciplinare contra magistratilor) ar fi nu doar membru activ, ci chiar un “grand master” al Marii Loje Masonice din Romania.

loading...

Mai sustine ca foarte multe persoane cu calitatea de magistrat, fosti colegi ai sai, sunt membri ai MLNR, fiind tinuti de juramantul de confidentialitate si, deci, obligati sa tina ascunsa apartenenta la MLNR, desi legea si deciziile anterioare ale CSM obliga magistratii sa faca publica aceasta apartenenta la orice organizatie, inclusiv la organizatiile masonice.


Reamintind ca MLNR are statutul de utilitate publica (ceea ce inseamna ca este finantata uneori si din bani publici, n.n.), Camelia Bogdan solicita nu numai ridicarea acestui statut de utilitate publica, ci si dizolvarea si lichidarea acestei organizatii secrete, pentru faptul ca permite savarsirea unor infractiuni de fals prin omisiunea oficializarii apartenentei la organizatie a unor magistrati.

De altfel, organizatia secreta este interzisa de Constitutie, independenta unui judecator fiind grav stirbita de apartenenta sa la o organizatie secreta, dominata de ierarhie si de obligatia de a-si sustine “fratii”.


Nu ma intreb ce zice fata de aceasta petitie domnul Danilet (partenerul de lupta anti-coruptie al dnei Camelia Bogdan) si nici statul de “drepti”, ci ma intreb ce ar zice Manole Le Maçon daca si-ar vedea dizolvata si lichidata organizatia si masinaria de castigat in afacerile judiciare.

Ma intreb ce ati zice voi, victimele lui Manole Le Maçon, stiind ca MLNR poate fi dizolvata in justitie pentru obiect de activitate ilicit, infractional. Probabil, nimic, ca de obicei. Pe aceasta pasivitate se si bazeaza, de altfel, Manole Le Maçon.

Autor: Gheorghe Piperea

Sursa: Gheorghe Pipereagandeste.org

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
CNN: Cererea de îndepărtare a lui Assad a devenit “rugăminte”

Rex Tillerson: "Domnia lui al-Assad trebuie să se termine, Rusia are un rol important" Serghei

Romania se pregateste de razboi? Ce ne ascund nemernicii? Urmeaza sa fim prima tara atacata?

  IGSU va desfăşura săptămâna viitoare un exerciţiu la nivel naţional pentru testarea şi verificarea

Pentru că a apărat DREPTUL LA VIAȚĂ al copiilor nenăscuți, activista canadiană MARY WAGNER a fost arestată și condamnată la ÎNCHISOARE în repetate rânduri

Mary Wagner în timpul unei demonstrații în Polonia Foto::lifesite-cache.s3.amazonaws.com. Maru Wagner (născută pe 12 februarie 1974)

Erdogan “În spatele acestor atentate sunt puteri care vor să destabilizeze Turcia. Turcia duce un război de independență”

  Erdogan: "Ei încearcă să ne destabilizeze naţiunea" Preşedintele turc, Recep Erdogan, a declarat duminică

Închide