GERMANIA: O musulmană a fost aleasă președinte al Parlamentului din Baden-Wurttemburg

Distribuie!by loading... Intr-o Germanie care fierbe din cauza crizei refugiatilor, o femeie de religie musulmana a fost aleasa in functia de presedinte al Parlamentului regional din Baden-Wurttemberg. „In aceasta saptamana, […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Konstituierende Sitzung nach Landtagswahl

loading...

Intr-o Germanie care fierbe din cauza crizei refugiatilor, o femeie de religie musulmana a fost aleasa in functia de presedinte al Parlamentului regional din Baden-Wurttemberg.

„In aceasta saptamana, noi, in Baden-Wurttemberg scriem istorie”, a scris pe Facebook Muhterem Aras, noua sefa a Legislativului din landul amintit.


Aceasta este prima migranta care ocupa al doilea cel mai important post administrativ din Baden-Wurttemberg. Aras s-a nascut in urma cu 50 de ani intr-un sat din Turcia, ajungand in Germania la varsta de 12 ani, noteaza Spiegel.

A terminat un liceu economic in Germania, urmand apoi cursurile universitatii din Hohenheim. A lucrat peste 20 de ani pe post de consilier fiscal in Stuttgart.


Dupa ce a castigat un post de consilier local, in 2011 a candidat pentru un post in Parlamentul local, castigand cu 42,5 la suta din sufragii, un record printre candidatii cu care Partidul Verzilor s-a prezentat la alegeri.

In acest an, a repetat succesul din 2011, fiind exemplul perfect ca in Germania orice om se poate integra.

 

 

 

aktual24.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro