Franta: GIGANTIC FISIER de date biometrice, adrese, e-mailuri, etc, pentru 60 milioane de cetateni (toti francezii de la 12 ani in sus). Adica buletinul, pasaportul si toate informatiile despre fiecare vor fi intr-un singur fisier

Capitalism Masonerie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

VIDEO. Parintele SERAFIM BADILA: Puneti-va copiii la lucru, caci altfel ii nenorociti:

loading...

Ia priviti si va minunati ce se intampla in ”minunata” tara a ”libertatii egaliatii si fraternitatii ” (intre ghilimele, desigur…):


Azi 03 nov 2016, ziarul LE MONDE, pe prima pagina are un articol care zice cam asa:

NELINISTE IN URMA CREARII UNUI FISIER CE REGRUPEAZA 60 DE MILIOANE DE FRANCEZI


O sa incerc sa fac o traducere a articolului.

Ministrul de interne a publicat duminica 30 oct , in timpul weekend-ului sarbatorii Toussaint (nota mea: cand toti francezii ii slugareau lui haloin, sau zburdau bezmetici dupa pokemoni), UN DECRET ce creaza un fisier general pentru TOTI francezii. Datele personale si BIOMETRICE, cu AMPRENTA si fotografie digitalizata a FETEI (fetzei) vor fi inglobate intr-o baza unica de date. Decretul a fost publicat in Journal Officiel (un fel de Monitor Oficial), fiind reperat de site-ul

http://www.nextinpact.com.

Pe scurt, vor sa regrupeze buletinul si pasaportul BIOMETRIC intr-un singur fiser electronic numit TES (titres electroniques securises). Accesata baza de date va aduna: fotografia digitala a fetei, amprenta digitala, culoarea ochilor, adresa (de acasa, mail etc). Aproape toata populatia franceza va fi inclusa AUTOMAT, pentru ca e de ajuns sa ai deja buletin ori pasaport (cine nu are ???) Vor face exceptie totusi copii si minorii de pana la 12 ani.

Din cate am inteles (nu stiam, desi sunt de ceva vreme printre ei), chestia asta a mai fost discutata si in 2012, fiind inca de pe atunci adoptata de Adunarea Nationala.
Bineinteles ca sunt si sceptici, dar li se serveste rapid pastila cu siguranta cetateanului, risc mai redus de atentate, bla bla bla… Se mai spune (am pus link de youtube) ca nu este vorba despre fotografierea, sa zicem pe strada a cuiva si cautarea mai apoi a fetzei respective in aceasta noua baza de date. Cica nu asta urmaresc (din nou bla bla bla pentru PROSTI).
Scopul final si real ne zice nenea (balbaindu-se) invitat la TV5 este de a, citez: ”lupta contra fraudarii documentelor”. Ne mai zice apoi ca sunt si unele temeri si ”derapaje” si ca un deputat a zis inca din 2012 ca in fata unui FISIER MONSTRU (ca si marime) securitatea absoluta ramane FANTASMAGORICA!!!!!

Voi incerca sa pun si link-uri , am facut si cateva poze ziarului Le Monde de azi. Sper sa ma descurc, daca nu, poate imi dai Saccsiv o adresa de mail si-ti trimit acolo tot, urmand sa le postezi tu.

http://www.nextinpact.com/news/101945-au-journal-officiel-fichier-biometrique-60-millions-gens-honnetes.htm

Sper ca am reusit sa ma fac inteles.
Urmaresc de ceva timp blogul asta, nu am intervenit niciodata, dar acum consider ca informatia pe care am gasit-o merita impartasita.

Inchei prin a spune fanilor / vecinilor de scara ai lui buhnici (omul cyborg) sa se abtina de la comentarii!

Vremurile merg rapid spre final!!

Ma bucur ca am gasit pe acest blog oameni carora Dumnezeu le-a dat nelinistea cea buna si ma mai bucur de faptul ca m-a ferit Dumnezeu de tentatia (pe care niciodata n-am avut-o) de a-mi lua cetatenie franceza, desi as fi putut.
In sfarsit sutul in fund (de care aveam atata nevoie ) care sa-mi dea elanul necesar ca s-o iau spre Romania mea draga!

Doamne ajuta!

P.S. Saccsiv, nu pot pune pozele! Poate imi dai o mana de ajutor.

   Comentariu saccsiv:

   Iata si o dezbatere in Senat:

Rog cunoscatorii limbii franceze sa ne spuna in rezumat despre ce ar fi vorba.

Evident, va urma documentul unic cu cip, ce va include si cardurile bancare, simultan cu disparitia banilor cash. Apoi?

Modelul francez va fi urmat de toate tarile. Apoi?

2039726_un-fichier-regroupant-les-donnees-personnelles-des-francais-cree-la-polemique-web-tete-0211452646875_1000x533

Sursa: saccsiv.wordpress.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *