Fotografia anului arata un fat ce apuca degetul chirurgului ce-l opera prin uter …

Distribuie!by loading... PENTRU Avortiste & feministe: Fotografia anului arata un fat ce apuca degetul chirurgului ce-l opera prin uter … Bebeluşul, aflat în a 21-a săptămână de dezvoltare, suferea de […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

PENTRU Avortiste & feministe: Fotografia anului arata un fat ce apuca degetul chirurgului ce-l opera prin uter …

Bebeluşul, aflat în a 21-a săptămână de dezvoltare, suferea de „spina bifida”, o boală care nu i-ar fi permis să supravieţuiască dacă nu era operat direct în uterul mamei sale.


În timpul operaţiei, doctorul a scos uterul prin cezariană, după care a făcut o incizie în peretele acestuia. La finalul procedurii, bebeluşul a scos mâna prin incizie şi a apucat un deget al doctorului. Acesta este momentul imortalizat, care a emoţionat o lume întreagă.

De altfel, chiar dr. Joseph Bruner a declarat că acesta a fost cel mai emoţionant moment din viaţa lui şi că, pentru câteva secunde, a rămas şocat de gestul micuţului, neştiind cum să reacţioneze.

Imaginea, intitulată „Hand of hope” (Mâna speranţei), ar trebui să fie „fotografia anului” sau „fotografia ultimului deceniu”, conform greaterthings.com.

 

Sursa: saccsiv.wordpress.com


Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro