FOTO Cetățeanul umplut de sânge de un primar PSD: Acolo, dacă nu eşti cu primarul, atunci trebuie să mori

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

FOTO Cetățeanul umplut de sânge de un primar PSD:

loading...
Acolo, dacă nu eşti cu primarul, atunci trebuie să mori


După atacuri la persoană, după atacuri la famile şi părinţi, PSD a trecut şi la atacuri fizice. La propriu. Disperaţi de creşterea continuă în sondaje a candidatului ACL, Klaus Iohannis, pesediştii au decis că trebuie să recurgă la atacuri fizice, acţiuni tipice comuniştilor din anii ‘50, se arată într-un comunicat de presă trimis de Alianţa Creştin Liberală PNL – PDL Botoșani.

Primarul comunei Drăguşeni, social democratul Eugen Nechita a umplut de sânge un alegător din comună. Fără niciun motiv, Eugen Nechita l-a lovit pe Constantin Condrat care se afla în faţa secţiei de votare.


“Votasem deja, eram în faţa secţiei de votare şi m-a întrebat primarul comunei ce fac acolo. I-am spus ca sunt pe domeniul public, moment în care m-a luat la pumni. Nu i-am spus absolut nimic, nu l-am jignit, absolut nimic. Dar acolo dacă nu eşti cu primarul, atunci trebuie să mori”

a declarat victima primarului PSD Eugen Nechita.

Se pare că pentru pesedişti ameninţările şi bătăia constituie singurele arme pe care sunt în stare să le folosească.
După ce Victor Ponta a făcut cea mai murdară campanie electorală din 1990 încoace, pesediştii din teritoriu au decis să-i urmeze exemplul şi să folosească metode la fel de murdare. Sloganul electoral “mândru că sunt român” ar trebui transformat de PSD în “mândru că bat români”.

ACL Botoşani le solicită membrilor PSD Botoşani să dea dovadă de respect faţă de toţi locuitorii judeţului, să renunţe la atacurile demne de lumea interlopă.

“În ultimii 10 ani am fost condamnaţi la dezbinare şi la ură”, afirma ritos Victor Viorel Ponta şi continua spunînd că “nu putem merge mai departe decât dacă suntem uniţi”. Ei bine, domnule Ponta, se pare că primarii PSD nu sunt de acord cu dumneavoastră, ei consideră că bătaia este ruptă din rai. Oare aşa va fi politica PSD şi de acum înainte ?


Sursa:http://www.botosaneanul.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Documentele fundațiilor lui Soros dovedesc cât și cum a finanțat magnatul american CONTRACARAREA politicienilor care apără interesele naționale

Rolul jucat de miliardarul american de origine maghiară George Soros în diverse „revoluții” colorate nu

În 1976, japonezii construiau la noi cea mai performantă stație de satelit din SE Europei. În 2018, vizită ratată a premierului nipon

Acum câteva zile, în România a avut loc o vizită istorică, aproape trecută cu vederea

Intoarcerea evreilor europeni in Tara Sfanta si profetia lui Isaia: Unul din semnele care avertizeaza despre sfarsitul lumii!

Evreii din estul Ucrainei au primit recent instiintarea ca trebuie sa plateasca un impozit forfetar,

România vrea să cedeze un rol cheie Băncii Mondiale și să-i dea și bani!

Incredibil: nici măcar nu mai vorba de un împrumut, România vrea să dea bani Băncii

Închide