Fost șef SPP aruncă BOMBA: Coldea și Maior au fraudat alegerile prezidențiale/VIDEO

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul director al SPP, Dumitru Iliescu, a fost chemat în fața Comisiei de anchetă pentru alegerile prezidențiale din 2009. El susține că aceste alegeri au fost fraudate masiv, operațiunea fiind condusă de capii SRI, George Maior și Florian Coldea.

loading...

”Alegerile prezidențiale din 2009 au fost fraudate, iar acest proces a fost coordonat de domnii Coldea și Maior (…) Ei au coordonat acțiunile pentru a pune în aplicare planul de realegere a lui Traian Băsescu. Eu sunt convins că domnul Geoană a câștigat alegerile, dar aceastea au fost fraudate”, a declarat Dumitru Iliescu.Fostul șef al SPP susține că una dintre metodele de fraudare folosite de servciile secrete a fost prin intermediul judecătorilor din Birourile Electorale Județene.


”Judecătorii pe care ei îi aveau la mână erau trimiși în Birourile Electorale Județene și acționau la comanda serviciilor (…) Serviciile aveau un portofoliu de magistrați și din acel lot de magistrați au fost desemnați membri ai Biroului Electoral Central și la anumite Birouri Electorale Județene”, a mai spus Dumitru Iliescu.Dumitru Iliescu susține că miza alegerilor din 2009 nu a fost numai alegerea unui nou președinte ci protejarea intereselor unor șefi din SRI.

”Aceștia își luau comisioane foarte mari din contracte, iar dacă ar fi câștigat Mircea Geoană se schimbau oamenii din sistem”, a precizat fostul șef SRI.


.stiripesurse.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *